Jobb oldali alhasi fájdalom menstruáció körül?
Figyelt kérdés
Még nem jött meg, viszont ma reggel óta azt érzem, hogy az alhasam úgy szurkál, mint mikor peteérés körül vagyok, viszont az lehetetlen most, mert a napokban kell megjönnie. 3 napig ezelőtt menstruációs görcsöket éreztem, mint mielőtt megjön. Most ez elmúlt, és helyette a petefészkeimben érzek szurkálást hol itt, hol ott. Lehet, hogy várandósság van a dologban?máj. 22. 11:05
11/22 A kérdező kommentje:
De egyetlen kérdést írtam ki.
Minek olvasod, minek keresgélsz rá ha neked unalmas?
máj. 22. 16:47
12/22 anonim válasza:
Akkor olvasd el megint amit irtam. Melyik sorban irom, h rolad van szo? Tied csak hab a tortan.
13/22 A kérdező kommentje:
Folyamatosan hülyét csináltatok belőlem, mert feltettem egy kérdést. Sőt, sértegettetek is, "annyi eszed van mint a molylepkének". Szerintem én nem adtam viselkedtem így veletek.
máj. 22. 17:33
14/22 anonim válasza:
Csak felhaboritonak tartjuk, h a legtobb no elhiteti magaval, h minden annak a jele, h allapotos. Es valoban ezzel te csinalsz hulyet sajat magadbol, nem mi beloled.
15/22 A kérdező kommentje:
De még egyszer megkérdezem, hogy akkor minek vagytok itt?
máj. 22. 17:52
16/22 anonim válasza:
Hat nem azért, hogy ilyen debilel kérdéseket olvassunk...
17/22 A kérdező kommentje:
De ember, akkor minek olvasod és minek írkálsz folyamatosan ezekhez a kérdésekhez? Neked az a hobbid, hogy felidegesítsd magad? Szerintem kettőnk közül nem én vagyok az, aki nem normális.
máj. 22. 17:55
18/22 anonim válasza:
Te betegesen akarsz gyereket. Es nem kettonk kozul, hanem sokunk kozul te viselkedsz abnormalisan ember! Ugyanis a felso kommentet nem en hagytom ott
De legalabb mas is ugy gondja.
19/22 A kérdező kommentje:
Rendben:) leygen csodálatos napotok, remélem hasonlóan fognak veletek is bánni az emberek, ismeretlenül.😌
máj. 22. 18:27
20/22 anonim válasza:
Jaj hagyd az onsajnalatot.
Itt azzal nem ersz celt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!