Ez lehet beágyazodásnak a jele?
Naptár szerint 16.án lett volna ovum de viszont a fájdalom 17.én jöt. Együtt voltunk 13.15.17.18.-án ma reggel szúrkált a hasam a méhem körül szinte mint a menstruációs fájdalom csak sokkal enyhébben és nem is tartott sokáig.
Ez lehet beágyazodásnak a jele?
Ha igen melyik aktusól a legvalószínűbb?
Mielőtt jönnének a köztözködők NEM keresem a jeleket csak ilyen még nem volt.
Illetve ugyan úgy a férjemmel voltam mindegyik aktusnál szóval NEM az miatt kérdezem hogy melyik a legvalószínűbb mert nem tudnám ki az apa jelölt!
Csak mert sok kérdésben olvastam már ilyen kommenteket.
Akár lehet a beágyazódás jele is, ha 15-éig megtörtént az ovu. Amennyiben később volt, akkor nem lehet még beágyazódás.
Viszont én az elmúlt másfél évben mióta babát szeretnénk figyelem magam és már mindent is éreztem, beleértve azt is, hogy semmit nem éreztem. Szóval én a helyedben nem alapoznék a nemvárt előtti tünetekre.
Azért szorítok.
Nem, nem lehet. És de, figyeled a “jeleket”, baromira rá vagy pörögve miközben azt se tudod mi a fogantatás folyamata.
A beágyazódás az ovulációt követő 7-10 napon történik. Te jó indulattal is csak az 5-6 napnál tartasz.
Elég korai lenne. Én nem hinném.
Egyébként ha nem figyelnéd a tested, nem ezen pörögnél, akkor nem született volna meg ez a kérdés :)
Hagyd mar szerencsetlent, h agyazodjon be. Mar ha van minek.
B*ssza meg mar itt mar minden vagy beagyazodas vagy terhes tunet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!