Nem vártuk meg a 6 hetet az első szexig. ( 4 hét ) . Nem elveztem el, meg nem is dugtam be csak éppen a péniszem fejét, de párom tiszta ideg mert ő olvasta hogy ilyenkor duplán nagy a teherbeesés rációja. Lehet problémánk?
Figyelt kérdés
máj. 19. 16:02
1/14 anonim válasza:
Ebből? Ugyan, bőven már most is problémátok. Nem vagytok túl okosak, igaz?
2/14 A kérdező kommentje:
Koszonjuk, én tudom hogy nem lehet de egyszeruen megijedt. Ugy gondoltam itt bármit meglehet kérdezni okosokodas nelkul. Ennél cifrább kérdések is jottek velem szembe.. de oké buták vagyunk, te ugyes vagy
máj. 19. 16:14
3/14 anonim válasza:
Milyen 6 hetet??? Fogamzásgátló, vagy mi a pék phasza???
4/14 anonim válasza:
Én inkább a fertőzéstől félnék nem a terhességtől. Amég a doki nem látta honnan tudjátok, hogy minden rendben van vele? Felelőtlenség volt
5/14 anonim válasza:
Mitől lenne duplán magas a teherbeesés esélye? Kérlek avass be, mert mi meg épp gyereket akarunk 😑
6/14 anonim válasza:
Nem a terhességé nagy ilyenkor, hanem annak, hogy egy olyan durva méhgyulladást csináltok neki, ami miatt SOHA nem lesz többé terhes, mert a méhe is oda lehet. Gratula!
7/14 anonim válasza:
1. A hat hét azért tilos, mert könnyebben kaphat fertőzést belőle. Figyelgesse ezután nagyon magát a következő orvosi vizsgálatig, ha ennyit nem bírsz a pöcsöddel kivárni.
2. Sem az első hat hét, sem az utána következő 1-2 év, mikor szoptat SEM véd a terhességtől. Mende monda, mielőtt újabb kérdést tennél fel róla.
8/14 anonim válasza:
Gondolom szülés utáni 6 hétről van szó. Ami nem véletlenül van ki találva. Nagyon könnyen fertőzést kaphat a párod. Elég felelőtlenség előbb egymásnak esni, ugyanis a fertőzés nem válogat.
9/14 anonim válasza:
Vagy abortusz utáni 6 hét. Akkor pláne nem csoda, ha ideges a csaj.
Kérdező, bármi is a 6 hét szünet oka, nem bírsz addig csomót kötni a farkadra? Ennyire nem lehetsz ősember.
10/14 A kérdező kommentje:
Jojo vettem a lapot, figyelunk nem.lesz tobb. Baki
máj. 19. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!