El kellene kezdenünk aggódni, ha szeretnénk babát, próbálkozunk már 8,5 hónapja, azonban szerintünk nem vagyunk együtt túl sokszor hozzá?
Figyelt kérdés
Már mi sem tudjuk, hogy nem vagyunk túl sűrűn együtt (havi 5-6 alkalom) és azért nem jön a baba, vagy inkább aggódnunk kellene, hogy netalántán más, egészségügyi probléma miatt nem szeretne minket. Fogamzásgátlót sosem szedtem. Ti mikor keresnétek fel orvost?
26 L és 27 F
máj. 11. 17:57
1/21 anonim válasza:
Én 6 hónap után mentem dokihoz, de már 30 felett voltam.
2/21 anonim válasza:
Szerintem pont hogy keveset vagytok együtt.
De én a dokit is javasolnám mar amúgy ennyi idő után.
5/21 anonim válasza:
Dehogy kevés. Csak valószínüleg rosszkor.
6/21 anonim válasza:
Ovuláció környékén 2 naponta kellene szexelni.
8/21 anonim válasza:
Lehet mindig pont ovukor nem vagytok együtt és lecsúsztok róla. Figyeljed, hogy kb mikor van és ott 2 naponta kellene.
9/21 anonim válasza:
Ovu ide, ovu oda... Ha minden jó, akkor teljesen mindegy mikor megy a játék, ott foganni kellene.
10/21 anonim válasza:
Lh tesztelni kellene és ahhoz időzíteni az együttlétet. És ha így sem akkor orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!