Van aki szerdára nem várja? :)
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, naptár szerint szerdára nem várom a menstruációmat. Nem mindig pontos nálam. Érzek kisebb alhasi görcsöket, olyan "megjövőset"😅, de reménykedem, hogy nem fog. :)máj. 19. 13:02
1/12 anonim válasza:
Én is szerdára nem várom:) nekem a második lenne. Neked kérdező?
2/12 A kérdező kommentje:
nekem is második :D
máj. 19. 13:08
3/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is szerdára nem várom, szintén második lenne ☺️
4/12 A kérdező kommentje:
Nektek van valami "tünet"? Nekem ami mindig is, ingerlékenység, kisebb görcsölés
máj. 19. 15:47
5/12 anonim válasza:
Ami eddig is. Mellfeszülés, ingerlékenység, hasi görcsök.
6/12 anonim válasza:
Én csak egy nappal odébb 😅 csütörtökre nem várom. Első baba lenne de nem első terhesség, már ha összejött 😅 alhas feszülést érzek tegnap óta. És nekem sosem volt különösebb előjele hogy meg fog jönni. De azért nem élem bele magam. Majd kiderül 😄
7/12 A kérdező kommentje:
Én ma csináltam egy tesztet, de még korai volt. Negatív lett sajnos. viszont 9 napja voltunk együtt, szóval ha meg is fogant, akkor még odébb lesz mire kimutatja a teszt valószínűleg.🤔
máj. 21. 12:00
8/12 anonim válasza:
Sziasztok kinél mi a helyzet? Kérdező neked láttam volt egy másik kerdesed is hátha később volt a peteérésed.:) nálam még semmi de még nincs tesztem :)
9/12 A kérdező kommentje:
Nálam sincs még semmi, viszont eléggé szurkál néha a jobb oldali petefészkembe🤔 ne mestruációs görcsöket érzek hanem inkább ilyen szurkálásokat
máj. 22. 08:15
10/12 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok?
máj. 23. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!