Méhenkívüli terhességnél is lehet megvastagodott nyálkahártya?
ma voltam UH-on. ma vagyok 5 hetes és nem látszódott semmi a méhemben a vastag nyálkahártyán kívül.
Félek nehogy méhen kívüli terhesség legyen.
Csak megnézett alaposan, nem? Egyébként kérdésedre válaszolva, természetesen akkor is megvastagodott a méhnyálkahártya, ha méhen kívüli.
Ha fáj a hasad, lázas vagy és vérzel, akkor félő, hogy méhen kívüli, addig ne aggódj!
Szia!
mi történt Veled?pont ezeket produkálom és ma volt egy kis vérzésem is.
félek.
Szia!
Kémiai terhesség volt, vettek vért, abból állapította meg a doki, hogy valami elindult, de még a legelején megszakadt a terhesség. Aztán meg is jött rendesen. Azóta viszont lett egy kislányom, már 2 éves lesz szeptemberben.
Veled mi lett?
Köszi, hogy válaszoltál.
Nekem is elhalt:-(
Attól félek, hogy most már végig fogom rettegni az egész terhességem:-(
Te éreztél hasonlót?
Vártatok utána a próbálkozással?
De örülök, hogy Neked azóta összejött:-)
Sajnálom, hogy nem sikerült, de majd legközelebb!
Igazából nem vártunk a próbálkozással, de nekem elég nehezen ment a teherbeesés, illetve még utána is volt egy elhalt terhességem, a 7. hét után nem fejlődött tovább a baba. De én nagyon rossz példa vagyok, ne ijedj meg, nekem 9 terhességből született 2 gyerekem, a többi mind elhalt, különböző időpontokban, az oka sosem derült ki. Persze én is végigizgultam az utolsó terhességemet, amiből a lányom született, de éreztem, hogy sikerülni fog előbb vagy utóbb, sosem adtam fel.
Te is bízzál benne!
Köszi:-)
Sok örömet a kislányodban:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!