Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhenkívüli terhességnél is...

Méhenkívüli terhességnél is lehet megvastagodott nyálkahártya?

Figyelt kérdés

ma voltam UH-on. ma vagyok 5 hetes és nem látszódott semmi a méhemben a vastag nyálkahártyán kívül.

Félek nehogy méhen kívüli terhesség legyen.

2010. okt. 28. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak megnézett alaposan, nem? Egyébként kérdésedre válaszolva, természetesen akkor is megvastagodott a méhnyálkahártya, ha méhen kívüli.

Ha fáj a hasad, lázas vagy és vérzel, akkor félő, hogy méhen kívüli, addig ne aggódj!

2010. okt. 29. 09:09
 2/6 anonim válasza:

Szia!

mi történt Veled?pont ezeket produkálom és ma volt egy kis vérzésem is.

félek.

2014. jún. 26. 20:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Kémiai terhesség volt, vettek vért, abból állapította meg a doki, hogy valami elindult, de még a legelején megszakadt a terhesség. Aztán meg is jött rendesen. Azóta viszont lett egy kislányom, már 2 éves lesz szeptemberben.

Veled mi lett?

2014. júl. 5. 21:26
 4/6 anonim válasza:

Köszi, hogy válaszoltál.

Nekem is elhalt:-(

Attól félek, hogy most már végig fogom rettegni az egész terhességem:-(

Te éreztél hasonlót?

Vártatok utána a próbálkozással?

De örülök, hogy Neked azóta összejött:-)

2014. júl. 15. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem sikerült, de majd legközelebb!

Igazából nem vártunk a próbálkozással, de nekem elég nehezen ment a teherbeesés, illetve még utána is volt egy elhalt terhességem, a 7. hét után nem fejlődött tovább a baba. De én nagyon rossz példa vagyok, ne ijedj meg, nekem 9 terhességből született 2 gyerekem, a többi mind elhalt, különböző időpontokban, az oka sosem derült ki. Persze én is végigizgultam az utolsó terhességemet, amiből a lányom született, de éreztem, hogy sikerülni fog előbb vagy utóbb, sosem adtam fel.

Te is bízzál benne!

2014. júl. 15. 21:44
 6/6 anonim válasza:

Köszi:-)

Sok örömet a kislányodban:-)

2014. júl. 16. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!