Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet veszélyes a magzatra ??

Lehet veszélyes a magzatra ??

Figyelt kérdés

Vasárnap óta magasabb a pulzusom mozgás után 105,110 /perc

!

Hétfőn bementem a munkahelyemre és 1,5 órán keresztül 100 felett maradt ,nem voltam rosszul nem éreztem lüktetést!

Viszont fura hogy olvastam a terhesség is okozhatja !

Nyugalmi állapotban is 90 fölött van soxor!

A lényeg hogy kiírt a doktornő Betaloc zok 50 mg-s de mondtam lehet terhes vagyok és félek a gyógyszertől amúgy is!

Azt mondta akkor derüljön ki és itána kezdjem el ha ooderült vagy ha babás leszek menjek vissza!

Mondom ok és addig nem lesz baj ?

Nem neeem azt mondta

!

Jövő héten derül csak ki de tegnap óta szedem !!

Muszály volt

2024. máj. 15. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk kérdező, ha tényleg az vagy, a jövőben nem árt kicsit változnod. Jó tanács. Most ezzel nincs gond, de majd 20 hetesen bekapsz egy xanaxot, mert nem akarsz valamit kapni, hiába mondja az orvos, hogy ne? Infarktust a 100-as pulzustól? :D Kicsit legyél már felelősségteljesebb ember és figyelj oda arra, amit az orvos mond. Így akarsz anya lenni? Tényleg nem rosszból.
2024. máj. 15. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Betalocot kellett szednem nekem is, nem volt veszélyes a magzatra. És a magas pulzusom sem, a tied az enyémhez képest piskóta. Nekem terhesen minimum volt a 110 nyugalmi állapotban, sokszor volt 120 körül, vagy afelett, és 140 volt a legtöbb. Makkegészséges a babám, lassan betölti a 7 hónapot, nekem sincs semmi bajom.
2024. máj. 15. 19:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves 2 utolsó annyira jó hogy ilyeneket írtok!!

Nagyon köszönöm !

Meg is nyugodtam!!❤️❤️❤️

2024. máj. 15. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én a 10 mgos betalocot szedtem, az 50essel nem tudom, mi a helyzet, mennyire lehet erős a magzatnak. Utolsó voltam
2024. máj. 15. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Én is a 10mg-osat szedtem

2024. máj. 15. 20:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Na igen!

Én sem hiszem hogy kell,ennyi

Ráadásul 2x50 mg

Nem is értem

De este csak egy felet veszek be

És így 77

2024. máj. 15. 20:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem sok éve 25 mg kell, kezdetben 120-130 volt a pulzusom mozgás után. Segített. Babát várva is annyit szedtem. Nem értem, miért írtak neked ennyit fel egyből.
2024. máj. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!