32 évesen nem idős egy anyuka a terhességhez?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 32 éves vagyok. Most szeretnénk babát és ijesztgetnek, hogy nem lesz könnyű teherbeesnem.
Jelenleg 4 hónapja próbálkozunk.
Illetve mondják, hogy így már nagyon fontos a genetikai vizsgálat, amire megyünk majd. Én azt gondoltam főleg 35 évesen gond ez.
Mondják azt is, hogy 30 alatt ideális, mert nem fogom úgy bírni stb. Meg idős szülő leszek..
Rossz így várakozni, hogy oly sokan borulátóak.
máj. 13. 11:43
11/28 anonim válasza:
36 évesen szültem a kisfiam, problémamentes könnyű terhességből. Ne hallgass senkire, és ha megszületett a baba akkor főleg ne!
12/28 anonim válasza:
33 évesen nekem 2. ciklusban összejött és nem is volt semmi gond. Prenatesztet csináltattam, de nekem az orvosom azt mondta valamilyen kiegészítő vizsgálatot kortól függetlenül javasol és 33 évesen nem tartozok még a magas rizikóba. A gyerekkel is minden rendben van természetesen, már 2 éves. Nem lesz testvére de nem a korom miatt.
13/28 anonim válasza:
Szia!
29 voltam az elsőnél, épphogy 31 a masodiknal. Minden alkalommal szinte csak idősebbek voltak nalam. Ha osszejon a 3.akkor 33 vagy 34 leszek amikor szuletik. Kesobb nem akarok mar
14/28 anonim válasza:
32 évesen szültem az elsőt, tökéletesen problémamentes volt a terhességem, még csak nem is hánytam. A baba makk egészséges! ❤️
15/28 anonim válasza:
35 évesen hoztam világra két gyönyörű ikergyermekem. Minden rendben volt. Ne aggódj. <3
16/28 anonim válasza:
38-40 évesen erősen meggondolnám, de 32 évesen még bőven jókor szeretnétek. Én is 31 és 34 évesen szültem, egyik szinte azonnal jött, a másiknál másfél év kellett, mire megfogant. Elsőre 31 évesen jól bírtam a babázást, másodszor a rutin miatt szintén, plusz ott volt az ovis is a baba mellett. Amikor anya leszel, olyan nincs, amit ne tudnál megoldani. Ne higgy a károgóknak.
17/28 anonim válasza:
Visszamenni nem tudsz az időben, gyereket szeretnél, ne ezen kattogj! 33 és 35 éves voltam, amikor szültem, sima terhesség és a szülésbe sem rokkantam bele. Mi az első babára 2 évet vártunk, a másodikra 3 hónapot. Nem a kor minden. Lehet, hogy 30 alatt ideális (legalábbis nekünk ezt tanították), de ha így alakult, akkor így. Anyám a húszas és a 30-as évei közepén is szült. Azt mondta, hogy utóbbinál tényleg nehezebben bírta az éjszakázást, de - végső soron - bírta. Sok sikert! Neked is menni fog!
18/28 anonim válasza:
36 évesen szültem az elsőt, 40 alatt szeretném a 2.-kat.Nem volt egyszerű szülés,de nem.hiszem hogy a korom miatt volt. A szuloseg nem a korod miatt nehéz hanem hogy hasfájós-e a baba stb
19/28 anonim válasza:
20/28 anonim válasza:
Nekem is ikerszülésem volt, 34 évesen. Ipam és napam azt mondták, ideje, mert már 10 éve kifutottam belőle. Ami természetesen NEM IGAZ. Mármint, hogy kifutottam belőle. Férjuram az elején azt mondta, juj, korai. Én meg úgy éreztem, megtartom, ha a sors úgy hozta, s most mindenki boldog. Tényleg mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!