Ma van 25 napom ( mèg van 3 nap hogy megjöjjön a menstruációm) de már két napja folyamatosan olyan érzésem van mintha megjönne , tudjátok alhasi görcsök de semmi vérzés .
máj. 8. 21:56
1/9 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, mikor pozitív lett a terhességi tesztem (kétszer is, de egyik terhesség sem maradt meg). De egy ccsomó nőnek egyébként is vannak ilyen görcsei menzesz előtt.
máj. 8. 22:03
2/9 anonim válasza:
Jó Isten gyere le... menstruáció előtt miért olyan meglepő, hogy mindjárt megjön érzésed van? Eldobom az agyam...nektek mi bajotok van??
máj. 8. 22:08
3/9 anonim válasza:
Én az 1.terhességemnél ettől kezdtem gyanakodni, mert addig mindig csak aznap volt, amikor meg is jött.
Csakhogy abból vetélés lett és onnantól így lett minden hónapban, pedig nem voltam terhes! Pontosabban egyszer igen, de akkor nem tudtam, mikor kéne megjönnie, mert azt hittem, nem volt ovum😂
máj. 8. 22:31
4/9 anonim válasza:
Menstruáció előtt normális dolog, nálam pl terhesség esetén is jelentkezett, de kb 1 héttel a pozitív teszt után
máj. 8. 22:37
5/9 anonim válasza:
Miert kell bebeszelni a rerhessegi tuneteket a pms tunetek eszleltevel?
Nekem is volt pecseteles amikor esedekes lett volna a beagyazodas, megis megjott. Mindig volt meg akar jonni erzes, és hanyinger is volt stb.
En is jatszottam ezt a "jatekot" hogy na ez most terhesseg vagy sem. Aztan jott a csalodas. 5 hónapja szultem szoval ezt ugy mondom, hogy a fiam elott en is megszallott voltam. Nincs ertelme figyelni a tuneteket mert a progeszteron emelkedese miatt erzekeled ezeket. Ami ovu elott es terhessegnel is ugyan az.
máj. 9. 02:04
6/9 anonim válasza:
Én hétfőre vártam a menstruacimat, pénteken elkezdtem érezni, mintha megjonne.
Mondtam is a férjemnek, megjön, hozzon betétet, erre milyen meglepő, vasárnap este megjött.
Hány éves vagy?
Tudod pár nappal a menstruáció előtt normális hogy ezt érzed.
máj. 9. 06:11
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges meg fog jönni csak nekem máskor még soha előtte nem voltak görcseim csak aznap amikor megjött és lehet az idővel másképp reagál már szerveztem ..
máj. 9. 06:46
8/9 anonim válasza:
Legyszi, tenyleg ne beszeljetek be mindenbe a terhesseget. Tapasztalatbol mondom. Mikor eldontottuk, hogy johet a baba, megszallottan csinaltam az ovu- es terhessegi teszteket. Volt egy honap, amikor napokkal a nem vart elott lett egy pozitiv terhessegi tesztem. Hurra, jaj de jo. Na aztan a nemvrt napjan meg is jott. Hatalmas arculcsapas volt. Ra 2 honappal mar valoban nem jott meg a nem vart utan napokkal, de mar nem csinaltam korabban tesztet. Tanultam belole.
máj. 9. 09:12
9/9 anonim válasza:
Nekem akkor is volt megjön érzésem mikor terhes lettem :D De ez lehet attól is hogy tényleg meg fog jönni . Most is kismama vagyok de semmi ilyet nem éreztem . Ez úgy is ki derül napokon belül☺️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!