5# igen, ott. Nincs jó tapasztalatom az államival. Eleve úgy álltunk neki a baba"projektnek" (nem kedvelem ezt a kifejezést), hogy rendszertelen ciklusaim voltak. Így azzal indultam, hogy, nőgyógyász, labor, endokrinológus. Eleve endokrinológushoz járni államiban szinte lehetetlen, meg sem kíséreltem. Ráadásul államiban az inzulin rezisztencia nem létezik csak divatbetegsèg...Már bánom, hogy nem korábban mentem el. Pont ez a baj szerintem, hogy mindenki (tisztelet a kivételnek) tojik rá , csak akkor derülnek ki dolgok mikor nem jön a baba. Mi úgy álltunk neki a próbálkozásnak, hogy az inzulinrezisztencia és a pajzsmirigy alulműködés már kezelve volt. Így is 9 hónap után sikerült a baba, aki végül nem is maradt velünk. A másodikat most várom , 8 hónap után sikerült. Senkitől nem vettem el a helyet és rengeteg pénzt otthagytunk a dokiknàl. Annyiban egyébként egyetértek, hogy sokan kamuznak össze vissza , nincsenek kivizsgálva, rohannak clostyt feliratni stb.
máj. 8. 07:42
12/17 anonim válasza:
10# annyiból van igazság abban amit ír, hogy nagyon sokan várnak a meddőségi központban. Én például nem tudnám azt hazudni , hogy egy éve próbálkozunk, miközben más tényleg, vagy még régebb óta. De neked is igazad, van meg a többieknek, hogy ezért fizetjük a tb-t.
máj. 8. 07:46
13/17 anonim válasza:
Az a szomoru, hogy fizetem a tb-t a semmire, a multkor idopontom volt 9:30-ra, es 13:30-ra jutottam be. Akkor mi a picsat vonnak le tolem minden honapban?? Ezt a szart??
Mennek en maganba, ha nem kernenek el 20ezret minden alkalommal, amikor ott vagyok, ami havi 1 alkalom. Van annak a penznek jobb helye is.
Es akkor merje azt mondani valaki, hogy nem pusztul le az egeszsegugy..
máj. 8. 08:39
14/17 anonim válasza:
12# hát még ha 20e lenne 🙄☹️ Endokrinológus konzultációra 40ezret, nőgyógyásznàl 33ezret fizettem. A laborról nem is beszélve.
máj. 8. 09:00
15/17 anonim válasza:
12
De mire oda jut eltelik az 1 év.
Aki előre gondolkodik az így csinálja.
Aki meg olyan mint én az várja a csodát és mire leesik neki, hogy nem jön magától eltelnek évek.
Én aki 5-6 év alatt jutottam el a terhességig, nem ítélem el a kérdezőt ha élelmes és már most kér időpontot. Hiszen lejár az 1 éve mire odakerül.
Kinek a hibája, hogy sokat kell vàrni? Nem a kérdezőé.
Legyél is élelmes kérdező, az élet minden területén így tudsz csak előrébb jutni.
máj. 8. 15:10
16/17 anonim válasza:
15# tulajdonképpen mi is elvesztegettünk pár évet a covid , oltás dilemma stb. miatt sajnos.
máj. 8. 15:29
17/17 anonim válasza:
16
Jaj ez nálunk is volt. Semmi tanácsot nem adtak az oltással kapcsolatban.
A férjem nem jöhetett be a pécsibe, mi ott kezdtünk volna covid alatt, még a sperma mintát is nekem kellett bevinnem. Nem is mentem pár évig utána máshová. Abba hagytam. Valahogy nekem sok volt ez egyedül mikor ketten akartunk gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!