Ha kiderül hogy babát várok és emelek attól elmehet?
Figyelt kérdés
Persze tudom a szöveget ha elmegy akkor gyenge volt jobb is stb….. ehez hasonló szövegek nem érdekelnek!máj. 6. 08:49
11/16 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm attól vetélt el, hogy a cipős szekrényt megdöntötte és arrébb húzta. Görcsölni kezdett tőle, aztán elöntötte a vér. Az egész napos könyvcipelés nem tudom, mennyire hasonló ehhez.
12/16 anonim válasza:
11, ez lehetett sima időbeli egybeesés is. ugyanilyen vetélések sajnos mindennaposak mindenféle emelgetés nélkül is. nem kell beparáztatni a kérdezőt.
13/16 anonim válasza:
Egészséges terhességnél semmi gondot nem okoz, de azért ne legyen belőle rendszer. Én veszélyeztetett terhesen emeltem sokszor a nagyobbik gyereket, aki 12 kg volt, de semmi gond nem volt.
14/16 anonim válasza:
Az én logikám szerint teljesen más egy gyerek emelése, mint a könyvek vagy bútor. Azért mert a gyereket folyamatosan emeled, hónapok óta, hozzá vagy szokva a súlyához, edzett ebből a szempontból a tested. De pl a kérdező aki nem emeli naponta többször hónapok óta a 12 kilós gyereket, hanem minden előzmény nélkül emel 12 kilót szerintem ott okozhat bajt.
15/16 anonim válasza:
12 kg a gyerekem, aki meg masfel eves sincs, en meg 7 hetes terhes. Szerinted?
16/16 anonim válasza:
Szervezet függő amit már nehéznek érzel azt már ne emeld. Velem megtörtént hogy egy nehéz szatyrot cipeltem kb 300m eren keresztül haza értem el kezdtem barnazni egyből el is ment a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!