Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik meg gyakori az, hogy...

Létezik meg gyakori az, hogy a nő nem esik teherbe, mire lombikprogramra beültetésre mennének, vagy örökbefogadnának egy gyereket, addigra kiderül, hogy a nő teherbe esett?

Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Ez szerintem kifejezetten ritka. Én nem hallottam még ilyenről pedig rengeteg meddő pár van az ismerősi körömben.
2019. febr. 9. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Biztosan létezik ilyen. Főleg ahol nincs kifejezetten orvosi oka annak h "meddő a pár"

De szerintem ez annyira ritka.

2019. febr. 9. 19:50
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Létezik. 4 évig próbálkoztunk, rengeteg vizsgálat, kezelés, műtét, több inszemináció stb. és az első lombik előtti utolsó ciklusban spontán teherbe estem :)
2019. febr. 9. 19:51
 4/12 VeDi84 ***** válasza:
73%

Létezik.

4 sikertelen lombik volt a hátunk mögött. Az ötödik előtti hónapban pozitívat teszteltem, spontán sikerült.

2019. febr. 9. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

En is itt vagyok!😀

6 ev utan mentunk lombikra, igaz kozben tobbszor volt vetelesem. Okat sose tudtak kideriteni. Volt egy sikertelen beultetesem, vartunk 3 honapot, hogy mehessunk a masodikra. Mar nem volt ra szukseg, mert csodaval hataros modon terhes lettem spontan, amibol szuletett is gyermekem!😉☺️

2019. febr. 9. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is így sikerültem közel 30 éve, 10 év sikertelenség után, majd a húgom is 8 évvel később. Előttem már intézve voltak az örökbefogadáshoz a kérvények, majd anyu egyszercsak nem menstruált. Nagy volt az öröm. Utána eszükbe se jutott, hogy jöhet még csoda a családba, de 8 évvel később (anyu ekkor már 43 éves volt) újabb baba érkezett a családba. Az az öröm a szüleim arcán leírhatatlan volt. Sosem fogom elfelejteni. ☺️
2019. febr. 10. 00:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Biztos vannak még csodák
2019. febr. 10. 02:56
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
3év próbálkozás után, lombikra mentünk, a beültetés előtti hónapban terhes lettem, már másfél éves a fiam 😍
2019. febr. 10. 04:38
 9/12 anonim ***** válasza:

En csak olyanrol tudok ismerosi korben, hogy

1.) elso baba lombikkal sikerult, masodik spontan

2.) orokbefogadtak egy babat, es utana lett egy verszerinti gyerekuk spontan

Tehat inkabb masodszorra tortentek "csodak".

Akik korabban valaszoltak, hogy erintettek a temaban, leirnatok, hogy nalatok mi volt a "meddoseg" oka?

2019. febr. 10. 16:17
 10/12 VeDi84 ***** válasza:
88%
Nekem IR és PCOS, férjemnek rossz spermakép, ami egy visszér műtét után valamelyest javult. Vagyis annyira, hogy hamarosan 1 éves a kisfiam. 😊
2019. febr. 10. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!