Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az jelent valamit, ha orálisan...

Az jelent valamit, ha orálisan kielégitem a párom, és véletlen lenyeltem! Ettől ugye nem lehet teherbe esni? Baj, ha lenyeltem?

Figyelt kérdés
2008. jan. 8. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hmmm.

Én nem foglak kicikizni..De!Jobban tennéd ha már esetlegesen vonzanak az efajta együttlétek előtte utánanéznél a következményeknek.Beszélgess a szüleiddel róla,ha nem jó velük a kapcsolatod vagy túl kínosnak érzed rengetek cikket olvashatsz erről a neten keresztül.TERHES NEM LEHETSZ!Ugyanis a lenyelt ondó a gyomorba kerül és nem érintkezik a petesejteddel.(mellesleg még ha szeretkezel is ,csak akkor eshetsz teherbe ha peteérésed van az az ha kilöködik egy petesejted a petefészkedből.illetve ha peteérés előtt szeretkezel 1-2 nappal ugyanis a spermium 48 a petesejt meg 24 óráig termékenyítő képes)

Nah de nem tartok neked felvilágosító órát.Csak egy tanács:(előbb tanulj,utána cselekedj) Vigyázz magadra és gondolkozz! Üdv. egy 16 éves (lány)

2008. jan. 15. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!