Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az jelent valamit, ha orálisan...

Az jelent valamit, ha orálisan kielégitem a párom, és véletlen lenyeltem! Ettől ugye nem lehet teherbe esni? Baj, ha lenyeltem?

Figyelt kérdés
2008. jan. 8. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Jézusom,hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél,minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól,hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!
2008. jan. 8. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekkoromba találkoztam ilyen kérdéssel az IM magazinban:) Most komolyan, bocs, de hány éves vagy?

Attól nem lehetsz terhes, ha lenyeled! Beteg se igazán, ha már úgy jött össze.

Baba akkor lehet, ha "rendesen", alulról szeretkeztek.

Szerintem nézz utána könyvben, vagy interneten, nehogy baba legyen, mielőtt nem szeretnéd!

2008. jan. 8. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem erről a témáról beszélgess el anyukáddal, ha ez eddig nem történt meg. Úr Isten, próbálj már egy kicsit gondolkodni!!! Ha azt sem tudod, hogy hogyan működik egy női test, akkor minek szexelsz?
2008. jan. 8. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

CSak egyetérteni tudok.

Nem, nem lehetsz terhes és semmi bajod nem lesz, ha lenyeled.

De ha ilyen felvilágosulatlan vagy, előbb jó lenne utánanézni, és tájékozódni, gondoskodin a fogamzásgátlásról, mielőtt növeled az abortusz statisztikát!!!

2008. jan. 8. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Hülye kérdésre hüjye válasz:Persze hogy lehetsz!Hány éves?Lehet korán kezdted,elöbb tanulj.
2008. jan. 8. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
HÉ!!!!!!!!!!!!!!!IDE SEGÍTSÉGÉRT FORDUL AZ EMBER LÁNYA,VAGY FIA,MI A FASZÉRT KELL LEHURROGNI A MÁSIKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!Ettől nem lehetsz terhes,és nem lesz semmi bajod,ha lenyeled!Csókoltatom az előttem válaszoló gyökereket!
2008. jan. 8. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Előttem Szóló!

Ugye magad sem gondolod komolyan ezt az aluliskolázott megnyilvánulást...

Kár, hogy a hozzád hasonlók miatt romlik ezen az oldalon a színvonal!

2008. jan. 8. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia:Terhes nem lehetsz ez képtelenség lenne.Ha lenyeled sem lesz semmi bajod max valami fertözést szedhetsz össze!
2008. jan. 8. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még rákontrázok.A biológiai ismeret hiányosságaival egyetértek,néhányan már szexelnek,de még a "góly hozza"-nál tartanak,ez nem jó.Viszont,terhes nem lehet.De ne röhögjetek ki,egy neves bőrgyógyásztól azt hallottam,hogy egy egészséges férfi spermiuma gyomorba jutva szebbé teszi a bőrt:-))))))))))
2008. jan. 9. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
De igen!És vigyázz nagyon nagy bajod lehet tőle!!Jobb ha azonnal gyomormosásra mész...
2008. jan. 11. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!