Hányadik dpon kellne meg jönnie?
Sziasztok hányadik dpon szokott neket meg jönni ?
Mennyi időnek kell el telnie az ovutol? Sokan mondják 12-14 de hallottam már hogy 9 16 mi a valós ?
12-16 nap az egészséges.
Átlagosan 14 nap.
Minden embernek egyéni, viszont az fix.
Ha mondjuk neked 13 napos, akkor néha lehet 12 vagy 14, de 15, 16 vagy 11 sose lesz. Ez csak az ovi ideje dönti el, reggel vagy este reped a tüsző.
Szóval a luteális szakasz napjai állandók, maximum +-1 nap az eltérés, így ha mondjuk lh tesztet használ az ember, egy nap eltéréssel fixen tudhatja mikor jön a havi.
Hosszabb szakasz nem igen létezik, sajnos rövidebb igen. 11 napos még tűrhető, 10 napos luteális már orvosi segítséget igényel, nyilván van akinek ennyivel is sikerül teherbe esni, de itt már gond lehet, mert nincs elég idő a beágyazódásra, mivel hamarabb válik le a méhnyálkahártya. Ugye a beágyazódás nem megy végbe hamarabb egy rövid luteális szakasz esetén.
Hálásan köszönöm a válaszokat ☺️ én még csak 9dpon vagyok de már olyan érzésem van mintha meg akarna jönni enyhén görcsöl a hasam szurkál jobb oldalon mellem érzékeny.
Hát akkor jó lenne ha váratna magára legalább 12-13 dpoig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!