Antibiotikum terhesség?
Gyermeket tervezünk,
Együtt is vagyunk 2 naponta, 10 nap van nemvártig és előjött egy pár havonta kiújuló fulgyulladasom.. ami 3-4 napos antibiotikummal illetve antibiotikumos fulcseppel és fájdalom csillapítókkal kezelendő..
nyilván nem fudom hogy most sikerült e a teherbeeses, de olyan bizakodó voltam.. most elkeseredtem hogy esetleg ez majd gondoz okoz a beagyazodasban vagy bármiben..
Volt valaki aki hasonlóképp járt és sikerült a baba? És egészséges terhessége lett?
Ebben a korai szakaszban okozhat bármi bajt?
Orvoshoz nem mentem mert a gyógyszer 2x elég így van itthon még a legutóbbi esetből.
Illetve a terhesség sem biztos csak babatervezesben vagyunk 3 hónapja.
Köszi ha erdemben hozzászólsz.
10
Inkább szenvedek köszi
11#
Gyulladás mivel kezelendő ??
Atya ég
A fog miatt középtő fül gyulladás alakul ki.
Na mindegy
Nem állok le vitatkozni
Az orvos jobban tudja mint te gondolom.
És a kérdés meg mindig nem a diagnózis rol szól hanem arról hogy akinek hasonló volt hogy alakult na mindegy. Lezártam a témát.
Amúgy meg ha olyan Okos vagy dr.11
Írd be és olvasd utána.
Plussz terhesen kovidos voltam és akkor sem szedtem gyógyszert csak ami természetes volt orvos javaslatra. De legyen neked jobb napod ha itt okoskodsz.
Szerintem is csak te vagy rezisztens puszpa
"Gyulladás mivel kezelendő ??
Atya ég
A fog miatt középtő fül gyulladás alakul ki."
Hát nem antibiotikummal, Doktor Okoska. Az antibiotikum bakterium okozta fertőzésekre valo. De mondom, a te dolgod, te baxod tönkre a szervezeted, te teszed magad és majd a gyereket ki annak, hogy egy valódi bakteriális fertőzés esetén egy antibiotikum se használ majd. Ideje lenne orvost váltanom, amúgy, ha nem az a cél, hogy valamelyikőtök majd egy átlag embernél egyszerűen kezelhető bakteriális mandula gyulladás után a temetőben kössön ki
15 # hiába mondod neki okosabb mindenkinél látod 😂
A gyogyszeren meg az is rajta van mikor hogy kell adagolni, (felső légúti gyulladást stb.) amin szerepel a ful gyulladás is de mindegy hagyjuk rá😂😂🫶🏻
Jó, aki hős, az nem szed középfülgyulladásra antibiotikumot.
A fülgyulladás amúgy is a fogfájással vetekszik, felül is tud fertőződni. De mindenki maga dönti el.
17#
Inkább maradok az orvos véleményénél.
De a kérdés meg mindig nem erre szólt 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!