Antibiotikum terhesség?
Gyermeket tervezünk,
Együtt is vagyunk 2 naponta, 10 nap van nemvártig és előjött egy pár havonta kiújuló fulgyulladasom.. ami 3-4 napos antibiotikummal illetve antibiotikumos fulcseppel és fájdalom csillapítókkal kezelendő..
nyilván nem fudom hogy most sikerült e a teherbeeses, de olyan bizakodó voltam.. most elkeseredtem hogy esetleg ez majd gondoz okoz a beagyazodasban vagy bármiben..
Volt valaki aki hasonlóképp járt és sikerült a baba? És egészséges terhessége lett?
Ebben a korai szakaszban okozhat bármi bajt?
Orvoshoz nem mentem mert a gyógyszer 2x elég így van itthon még a legutóbbi esetből.
Illetve a terhesség sem biztos csak babatervezesben vagyunk 3 hónapja.
Köszi ha erdemben hozzászólsz.
Megnéztem, konzultáljon orvosával 😅 neten is csak azt találtam.
Igyis úgyis beszedem mert muszáj sajnos. Csak “megnyugvást” kerestem volna, ha esetleg pozitívat tesztelek majd akkor ne legyek ideges vagy ha nem sikerült akkor ne erre vezessem vissza hogy biztos a gyógyszer miatt :s
Na de lesz ami lesz
Köszi a válaszokat!
6.
Ez már a 4. Eset, és ondiagnózis vagy se már 3x voltam orvosnál. A bölcsesség fogam okozza és ezzel nem tudok mit kezdeni míg ki nem no 😂 ez van és így lehet kezelni mivel olyan szinten begyullad a fulem róla hogy konkrétan beszélni se bírok így ilyenkor 4 napig kell szedjek gyógyszereket ami helyre hozza. Olyan mint a gyerekeknél a fogzas csak ez a durvább verzió főleg hogy ilyen sokra no ki.
Szóval nem csak úgy beszedem a gyógyszert de nem is az volt a kérdés. De azert koszi
Ja és annyit fűzök meg hozza hogy mióta megszületett az első gyermekünk (1 éve )
Ez 2-3 havonta előjön és sajnos az orvos szerint ez elő is fog míg teljesen ki nem no a fog*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!