Tapasztalatok érdekelnek akiknek több napot késett negatív teszt volt hogy baba volt még is? Vagy mi okozta? 12 napja késik mensi sehol teszt negatív
#4-es vagyok
Voltak bizony tüneteim. Egy hete hányingerem volt egyre jobban, a vetélés előtti napon egész nap hulla fáradt voltam. A hasam folyamatosan szúrkált, éjszaka alig tudtam aludni, hülyeségeket álmodtam, hőhullámaim voltak. A hányinger még rosszabb lett miután elment a baba...
Ide is felraktam az egyik tesztem, jól le is szóltak, hogy negatív. Hát nem volt az...
Gyakran van ilyen sajnos hogy halvány tesztekkel elmennek a babák😕
Kitartást kívánok nektek lányok, semmi sem lehetetlen. Én erős IR-el estem teherbe úgy hogy akkor pont nem szedtem a vitaminokat se, lehet hogy akkor meg is maradt volna. Most bizakodom hátha újra sikerül.
Úgyhogy adjon erőt nektek a történetem, nem kell elhinni hogy a negatív mellett nem lehet terhes tünet, minden szervezet más és más.❤️
#4- es vagyok ismét
Van amúgy itt egy topic ahol "összefogtak" a kismamák/kismama jelöltek. Ajánlom nektek, sok jó tanácsot lehet olvasni és mindenki őszintén támogatja a másikat. Oda lehet tesztet felrakni, kérdezni bármi nem néznek hülyének és nem talál be a sok rosszindulatú ember akik szerint ha mensi előtt tesztelsz úgyis elvetélsz 🫠
uu így hogy a 4-es említi eszembe jutott hogy nekem is olyan hülye álmaim voltak az elsőnél is meg most is, és persze egy éjszaka több is mert nem tudom végig aludni, minden éjszaka minimum 2-3 alkalommal fel kell kelnem pisilni aztán kezdődik valami újabb hülye álom. 😄 és hőhullámaim nekem is voltak akkor is és most is. úgyhogy ezek alapján még mindig reménykedek🥹 mondjuk most az első tünetek után elkönyveltem hogy ez a baba meg marad, ő bizony megszületik. csak hát ugye a rengeteg negatív teszt után elbizonytalanodtam hogy mi van ha nincs is. 😏 de most úgy érzem talán még sem lehetetlen 😊 személy szerint én köszönöm neked 4-es, aranyos vagy 😊 és drukkolok mindenkinek aki babát szeretne, hogy sikerüljön ❤️
egyébként kiváncsi lennék arra topicra, jól hangzik főleg azok után amiket itt a kérdések alatt láttam egy egy esetben. bevallom magam is kérdést szerettem volna feltenni, ilyesmit mint itt a kérdező. de a látott kommentek után inkább mégsem tettem. aztán megtaláltam ezt a kérdést és nagyon örültem neki 😄
esetleg megkérdezhetem hogy hogyan találhatom meg a topicot?
Köszönöm szépen! meg is találtam 😊
és mi a helyzet veled? hogy vagy? továbbra sem jött meg?
Nagyon szívesen 5-ös. Remélem jók a megérzéseid. Én is az első tünettől kezdve tudtam, hogy baba van. Hiába mondták, hogy csak képzelődök egy nő megérzi ezt. Az más, hogy sajnos most nem maradt meg.
Neked és a kérdezőnek is szívből kívánom, hogy ne jöjjön a nemvárt!!❤️❤️
4-es
Őszintén sajnalom 4-es 😞 de kitartás! tudom milyen érzés ez sajnos. Legközelebb már hátha veletek is marad! Bízom benne! 🙏🏼😇❤️
Nagyon köszönöm! 😊❤️ még eddig nem jött és egyelőre semmi jele hogy megakarna. 🙏🏼 Csak ez a teszt dolog zavar kissé. De hátha csak a számításokban van hiba és az is meglesz később. Úgy picit nyugodtabb lennék. 😄
Sziasztok nem jöt meg teszt negatív savam van meg hanyinger szerüseg szag zavar de amugy minden más okes ti hogy vagytok
4es kitartás 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!