Ha szeretkezés után felkelek azért marad elég sperma a bébihez?
Tudom a kérdést már számtalanszor feltették, de érdemleges választ nem találtam rá.:(
Együttlét után legalább 20 percig próbálok még feküdni, de ebben a hónapban nem lefekvés előtt volt a babaakció hanem reggel, tehát elég hamar ki kellett kecmeregjek az ágyból. És én úgy érzem nagyon sok kiskatona kijön. Amíg az ember nem gondol a babára ez csak kellemetlen, de most nagyon félek hogy nem maradt "elég". Tudom butaság meg hogy egy cseppben is nagyon sok van. Mégis. A jövő hónapom már clostis lesz és olyan jó volna ha most sikerülne.
Ha a nagyja kijön attól még a fürge fiúk fölmentek igaz?
1,5 évig folyton feküdtem középidőben, nehogy távozzon akár egy csepp is.De amikor már feladtam ezt a sok butaságot:ne kelj fel rögtön, mérd a hőd stb.NA akkor sikerült összehozni a babát.Tényleg akkor szexeltünk amikor jól is esett, és nem figyeltük az előbb leírt dolgokat.Nekem bevált így:)
14 hetes pocis:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!