19. dpo (4 hét + 4 nap) HCG 867. Ez biztató lehet?
1.
Teszted szépen erősödik? Képed van róla? Én minden nap szoktam tesztelni, ezzel követem nyomon, hogy él-e a terhesség, ha erősödik az jó jel ugye 🙏
A tesztek így állnak:
Tudom, hogy nem jó módszer, csak 2 év sikertelenség után, nehéz elhinni a csodát.
#7! Az mondjuk nagy szerencse😂
És a netet is kapcsold ki. Amúgy én amikor először teszteltem 290 volt. Azt hittem, 17-18.dpo. Ugyanígy beparáztam, mert végig olvastam az összes hcg-s kérdést és mindenkinek több volt. Akinek ilyen alacsony, nem maradt meg. Aztán megnéztem a táblázatokat és, ha jól emlékszem 18. dpo átlag szintje volt az enyém, de még 19.is határon belül lenne🤦🏽♀️
Aztán 3 nap múlva teszteltem újra és 1637 lett. Később meg méret alapján kiderült, hogy az 1.tesztnél max.16.napon voltam, de simán lehet, hogy csak 13. Szóval ne stresszeld magad fölöslegesen.🤞
Sőt el is utazunk most, hogy kicsit kikapcsoljak. 😅
Nálam biztos a 19. dpo, mert inszeminációnk volt. Igen, engem is az aggaszt, hogy mindenkinél magasabb értékeket látok kb ebben az időszakban. Aztán mégiscsak elbizonytalanít a dolog.
De igyekszem kikapcsolni és megnyugodni. 😇
#9!Nagyon helyes😁 Na, megnéztem neked, csak azt a táblázatot nem lehetett csatolni. 19.dpo-n valami 563 az átlag, szóval bőven jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!