A Clearblue menstruació előtt 1 nappal készült, a Gabriel kimaradt után egy nappal(most). Viszont annyi van most hogy tegnap óta törlésnél látszik csak de barnázok egy kicsit, néha görcsöl a hasam de csak enyhén, gond lehet vagy másnak is volt ilyen?
Gyakran előfordul enyhe barnázás, nekem is volt. Illetve enyhe görcsök is, olyan "mindjárt megjön" érzés. Teljesen belefér. Minden rendben lesz :)
2023. jan. 16. 19:22
2/12 anonim válasza:
Bíztató persze.Menj orvoshoz és ír fel progeszteron pótlást mert lehet azért barnázol.Lehet csak felritkulást fog látni mivel nagyon korai a terhességed.
Progeszteron sem csodaszer ha nem az a probléma vagy nincs is semmi probléma mivel az enyhe görcs teljesen normális és lehet azért barnázol mert a tested emlékszik a menzeszre de ennyi és magától elmúlik.Olyan is van aki végig barnázgat,vérezget 9 hónapon át és egészséges babát szül.
2023. jan. 16. 19:25
3/12 anonim válasza:
A tesztek pozitívak,ez egyértelmű.Az viszont nem igazán van rendben,hogy barnázol.El kellene menni dokihoz.Oké,hogy van akinél előfordul,de ez nem normális dolog.A progeszteron hiánytól elkezdve,bármilyen fertőzésig lehet bármi.Nekem van 4 gyerekem,de soha nem barnáztam,vagy véreztem,és mindig megdöbbent,mikor valaki azt írja,hogy az normális. Nem az.Lehet,hogy csak valami apróság,és nem kell vele foglalkozni,de lehet gond is Ne a gyakoris névtelenek mondják máe meg,hogy normális-e.Ha orvos mondja, akkor oké.
2023. jan. 16. 19:28
4/12 anonim válasza:
Első vagyok. Még kiegészíteném a saját sztorimmal. Első babámmal barnáztam 4-5 hetesen, rohantam a dokihoz aki elég nyersen, de teljesen őszintén megmondta, hogy sokmindent nem tud tenni ebben a korban. Uh-n még semmit nem lát úgyse. Ír fel progeszteront persze, de az esetek nagyon kevés %-ában áll az alacsony progeszteron szint a háttérben, ennek ellenére kb mindenkinek felírják labor és minden egyéb nélkül. És ugye nem fog csodát tenni ha nem az a baj. Szóval ilyenkor vagy elmegy vagy megmarad. Ha elmegy annak oka van. Hát nem jöttem ki valami vidáman a rendelőből... de nem történt semmi baj, 1-2 nap és elmúlt ez a kis barnázás, semmi gond nem volt utána. Szóval nyugi, minden rendben lesz :)
2023. jan. 16. 19:33
5/12 anonim válasza:
Barnaztam tobb mint ket honapig. Pozitiv teszt utan mensi idejen kezdodott rohantam az orvoshoz nem latott “bent” sem verzest sem a barnazast egyertelmuen terhesseget sem akkor meg kb 4hetes lehetett. Ket het elteltevel erosodott elmentem egy masik dokihoz akkor mar volt a picikemnek pulzalasa. Kaptam egy huvelykenocsot. Magneziumot a gorcsemre. A kovetkezo honapokban is elkisert a barnazas a gorcs. Rossz helyen tapadt a mehlepenyem. 5honapos a kisfiam :) Semmi gond nem lesz neked sem! 🙂🙏
2023. jan. 16. 19:54
6/12 anonim válasza:
De ne irjunk mar olyat, hogy nem lesz semmi baj, meg hogy normalis.
Sok esetben tenyleg nem lesz baj, de sok eseten meg lesz. A verzes nem normalis, akkor sem, ha valaki azt allitja.
Csak remelhetjuk a legjobbakat, es drukkolunk, de ezt kijelenti, hogy teljesen oke es nem lesz baj, karos.
2023. jan. 16. 20:56
7/12 anonim válasza:
Szép erős pozitívak, ez egyértelmű.
Én inkább elmennék dokihoz, lehet semmi gond, de inkább nézzen meg mint baj legyen.:)
2023. jan. 16. 21:28
8/12 anonim válasza:
“A terhesség korai szakaszában ártalmatlan enyhe vérzés léphet fel, amelyet "pecsételésnek" neveznek. Ez a típusú vérzés gyakran akkor fordul elő, amikor a menstruáció esedékes lett volna.”
Ha később van barnázás az lehet gond és akkor doki.
2023. jan. 16. 23:29
9/12 A kérdező kommentje:
Ma reggelre elmúlt..A menstruació esedékes napján kezdődött, kb másfél napig tartott, de csak törlésnél volt és csak egy icipicit..
Köszönöm a válaszokat, mindenképp elmegyek orvoshoz. :)
2023. jan. 17. 10:24
10/12 anonim válasza:
Persze, teljesen normális és gyakori dolog. Egyébként egy másodperc alatt találsz az interneten 60 oldalt ahol leírják, hogy normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!