Virág Natura ciklus tea, méhpempő, trimeszter vitamin?
Nem sok ez egyszerre? napi egy ciklus tea, 2 db méhpempő kapszula, 2 db trimeszter vitamin?
Nem szeretném túlzásba vinni, egyenlőre nem szedem egyiket sem, csak érdeklődés képpen kérdezem, hátha van valakinek tapasztalata :)
mióta próbálkoztok? orvosi probléma van-e?
ha eddig egyiket sem szedted szerintem nem ugyanakkor kellene elkezdeni, mert ha mondjuk kitolódik a ciklusod vagy bármi fura tünetet észlelsz, akkor honnan fogod tudni mi okozza?
Nekem segített,én folátot szedtem és a ciklus teát igaz,vassal.
2.hónapba sikerült a baba :)
De ezt egyénileg kell kitapasztalni. A méhpempőt nem szedtem,mert pl sokaknak kitolta a ciklusát.
A csoportjába viszont ha benne vagy,ott érdemes olvasgatni,illetve ő is szivesen segít :)
2essel értek egyet..
Nekem 100ig jóvolt 2 terhességnél is a trimeszter!!Valamint babatervezéskor is!
Egy éve próbálkozunk.. A trimesztert tavaly szedtem, kb két dobozzal, de nem vettem újra csak most. Azt mondták menjünk egy év után kivizsgálásra.. hát sajnos az lesz.. Nem értem miért nem sikerül :(
Alap nőgyógyászati vizsgálaton minden rendben volt, de tudom bármi más oka lehet amit egy uh során nem látnak.
Hormonpanelt mindenképp érdemes csináltatni,neked és párodnak is.
Illetve párodnak spermavizsgálat,ha minden rendben,utána az átjárhatósági vizsgálat szokott következni.
Drukkolok nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!