Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez normális...

Szerintetek ez normális hozzáállás babaprojekt esetén?

Figyelt kérdés

Fejfájós vagyok, ráadásul az a komolyabb féle, hogy már a hányinger is rámjön, ha nem veszek be gyógyszert.

Párommal (ffi 35 éves) babát tervezünk, és folyton azzal csesztet, hogy ha migrénes fejfájásom van, ne vegyek be semmilyen gyógyszert, mert ha majd terhes leszek, ndm fogom kibírni gyógyszer nélkül.

De basszus még nem is vagyok terhes, de már ezzel zaklat. Szerinte semmilyen gyógyszert nem kellene bevennie egy várandós nőnek.

Véldmények?

márc. 25. 14:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
24 hetes vagyok, Panadolt szedek ha nagyon fáj a fejem, a baba teljesen egészséges
márc. 25. 15:26
 12/28 babyboom567 ***** válasza:
100%

Amikor szültem,2 napig velem volt egy másik csaj a szobába(mi utána hazamentünk).A férje kb mindent kontrollálni akart,pl hogy mit és milyen irányba kenje a gátsebet,meg hogyan adja a mellbimbót a baba szájába.Pedig a pasi se nem volt öreg,se nem volt gyakorlott,se nem volt egészségügyis,egyszerűen egy túlkontrolláló.De különben mi köze a mostani gyógyszerszedésednek ahhoz,hogy terhesen mi lesz.Mert nem, a fájdalmat nem lehet "megszokni",és nem is kell.

Sokkal komolyabb problémáid lesznek,ha gyereket szülsz neki.

márc. 25. 15:28
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Más problémák is lehetnek a kapcsolatotokban, nem csak ez, mégha apróságnak is tűnik, elég intő jel, hogy nem kellene közös jövőt tervezni.
márc. 25. 15:32
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Én válnék mert ilyennek nem szólnék. Képzeld mikben fog kontrollálni később gyereknevelés terén.
márc. 25. 15:50
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Nem normális hozzáállás.

De miért kell tudnia mit és mennyit vettél be? Vegyél paracetamolt, aztán szedd azt, ha kell. A gyógyszertárban mondd hogy olyan fájdalomcsillapítót kérsz amit terhesség esetén is lehet szedni.

Mondjuk készülj fel hogy semmit sem érnek, de legalább megpróbáltad.

A párodnak meg nem értem miért kell az orrára kötni.. nem azt mondom hogy a háta mögött kell szedni meg rejtegetni, de pl én nem szoktam a ferjemnek külön bejelenteni, ha beveszek valamit fejfájásra vagy fújok az orromba vagy cseppentek a szemembe vagy bármi.

márc. 25. 16:10
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mikor még nem tudtam hogy terhes vagyok ugyanazt szedtem fejfájásra amit előtte
márc. 25. 16:21
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

Én bizony terhesen bevettem a fájdalomcsillapítót ha rámjött a hányós, fejszétrobbanós migrén. A nőgyógyászomma, meg a háziorvosommal megbeszélne, néha egy-egy Cataflam is lecsúszott, mert ők is amondóak voltak, hogy sem a magzatnak, sem nekem nem tesz jót ha 3 napig hányok a fejfájástól.

Szerencsére ilyen csak 3 alkalommal volt a 9 hónap alatt.

márc. 25. 16:34
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem szülnék gyereket ilyen férfinak. Gondolom azért amikor ő egy kicsit náthás, akkor már halálán van és játsza az agyát, de tőled a fájdalomcsillapítót is sajnálja, hogy szenved csak a fejfájással.
márc. 25. 16:40
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

Gyakorlatilag arra kér, hogy inkább szenvedj a fejfájástól. Kontrollálni akar.

Ez nem hipochondria, az teljesen más kategória. Őt nem érdekli, hogy neked fáj valamid.

Az én férjem valóban kissé hipochonder, ő inkább azzal nyaggatna, hogy vegyem be a gyógyszert minél hamarabb, meg rohanjak orvoshoz kivizsgáltatni, stb. Én meg az a fajta vagyok, aki csak legvégső esetben veszek be bármit, de én nem is vagyok migrénes.

márc. 25. 16:46
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem tudja, milyen egy olyan igazi hány migrén, mikor az ágyból kikelni sem tudsz, az úgysem fogja megérteni, miért muszáj bevenni azt a gyógyszert.

Amúgy én iszonyat migrénes voltam terhesség előtt, havi 1-2 alkalommal tuti kijött, 2 gyerekem van, már az első terhességem idején is elmaradtak a migrének, talán 2-szer volt. A második terhességem alatt ütött be vagy 3-szor megint, na akkor éb bevettem az Algoflexet, bár elvileg azt sem lehet terhesen, de nyilván egy szemtől semmi baja nem lesz a babának, viszont nem mondhattam a 1,5 évesnek, hogy hagyjon, mert nem bírok felállni az ágyból.

márc. 25. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!