Megszakítás + óvszer kombóval védekezünk a párommal már 4 hónapja, eddig működik, így jó eséllyel nem leszek terhes?
Nem szedhetek fogamzásgátlót, az óvszer viszont számára szörnyű, ezt én is tudom jól, így a jobb élmény érdekében maradtunk ennél a hibrid megoldásnál, s lám nem kell 30-40 perceket várni amíg szegény pàrom is el tud élvezni valahogy. Dolgozó felnőttek vagyunk, így annyira nem lenne gond, ha becsúszna egy baba, de eddig minden oké volt.
Ovulációkor is mindig együtt voltunk az elmúlt 4 hónapban mert en nem bírok magammal olyankor, páromnak pedig van előváladéka is. Megkérdeztem, ennyire más, mint amikor ténylegesen elélvez? Azt mondta tényleg, mert az előváladék nemcsak, hogy máshonnan jön anatómiailag, de nem is érzi, ha kijön. Én ezen csodálkoztam, mert ha nagyon fel van izgulva, akkor az előváladéka is spriccel.
Kérlek ne nézzetek szánalmasnak, több vizsgálat után a dokim is arra jutott hogy alapbol se könnyen esnék teherbe, családtervezéskor nem ártana majd extra kivizsgálásokra mennem, ezt javasolta. Egyelöre annyi a tuti, hogy IR-em van.
De persze tudjuk hogy ez hazárdjáték, ha óriási gond lenne egy baba, akkor ez eszünkbe se jutott volna, de kb. Ezzel mentettük meg a nemi életünket.
Nekem amúgy PCO gyanu, össze-vissza ciklus miatt mondta a doki hogy nem igazán idealis a helyzet teherbeeséshez. IR miatt fogynom is kell, alig megy, de valamit fogytam
Ja, hát akkor reszkírozzátok csak a teherbeesést.
Én ezeket sosem értettem.
Vagy védekezek vagy nem.
Nem hangulatgyilkos, félidő, gumi fel, attól lelankad stb. te meg aggódsz, késő volt, nem volt késő...
Tabit biztos nem szedhetsz?
De van annyi módja még. Macerásnak tűnik, de legalább egy együttlét elejétől a végéig egy, és nem kell megszakítgatni ezzel azzal.
Ezt nagyob nem értem. 10percig csináljátok gumi nélkül, mert úgy élvezi. Majd felkapja a gumit, amit utál, lesem lankad, majd ujabb 10perc és elmegy.
Ez valahogy hihetetlen.
Férjem sem bírja a gumit. De ő ahogy felteszi, le is lankad, nem ugyan onnan folytatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!