Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg megszakítással lettél...

Tényleg megszakítással lettél terhes? Biztosan időben kiszállt a párod?

Figyelt kérdés
Megszakítással védekezünk egy ideje a férjemmel. Ezelőtt soha nem szexeltem gumi nélkül és igazán felemelő. Az ok, amiért még nem próbálkoztunk élesben a babával, hogy elvileg hamarosan mindketten fizetésemelést kapunk és ezt szeretnénk megvárni, hogy el tudjunk kezdeni félretenni a babára, vizsgálatokra, bútorra, stb. Viszont most valami megváltozott bennem: hamarosan meg kellene, hogy jöjjön, de azt vettem észre, hogy most végtelen boldogságot éreznék, ha csinálnék egy tesztet és két csíkos lenne és ha nem jönne meg... Innentől tudom, hogy élesben is el akarok kezdeni majd próbálkozni, de még mindig reménykedem, hogy hátha már most sem jön meg. 😀 Szóval van közületek, aki tényleg megszakításos védekezés mellett lett terhes? (Tudom, ez nem védekezés, de most hívjuk így.)
márc. 16. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy elmúlt a mensim, rá 2 napra volt 1db szex abban a hónapban. Tehát a 7.cikusnapon.

Letettem a fogamzásgátlót, de az első mensit ki akartam várni. Így megszakítottuk azt az alkalmat. 100% h nem ment el bennem.

Utána ő elutazott, majd covidos lettem. Így bem volt több szex abban a hónapban.

28 nap semmi 30nap, semmi... 31.napon csinaltam egy tesztet, amiről leugrott a 2.csík.

Ma már 4 éves.

Barátnőméknek mind a 2 gyerek a "megszakítás eredménye"...

márc. 16. 10:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy mindenki mesélt kicsit az ő teherbeeséséről és a fogantatás körülményeiről. Mindenkinek nagyon jó egészséget. 😊 Egyébként én magam nem vagyok pénz orientált, magunknak elég lenne ez, ami most van, de azért nyugodtabban mennék szülni, ha tudnám, hogy egész jó lesz a CSED-em...illetve a baba miatt szeretném, hogy azért legyen tartalék. Próbáltam már amúgy ignorálni másokat, de nagyon nehezen megy...
márc. 16. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Én mindig így "védekeztem". Nem tudok róla, hogy terhes lettem volna, de nem kizárt. Az viszont biztos, hogy nem maradt meg. Biztos nem azért, mert nem lehet, mert most 40+ fölött, erősen nehezített körülmények között elég gyorsan terhes lettem, illetve az exeimnek is van gyereke, akikkel így védekeztünk.

Szóval én nem igazán hiszek ebben. Szerintem hibátlanul alkalmazva igenis védekezés, csak alig alkalmazza valaki hibátlanul. Egy embert ismerek, akinek ilyenből lett gyereke. Ott "bocs, kicsit bement"😂 Na, így lehet.

márc. 16. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Elméletben teherbe lehet esni az előváladéktól is. Mi a férjemmel lassan 10 éve vagyunk együtt, mindig így védekeztünk, de gyerek csak akkor lett, mikor akartuk, sőt 2 elsőre fogant, a harmadik 4 hónapban, szóval azt sem mondhatom,hogy amúgyis nehéz lett volna teherbeesnem.

Nyilván számolni kell a következményekkel, aztán mindenki eldönti hogyan védekezik. Én fiatalon gyógyszert szedtem és mellé óvszert használtam, mert teljes mértékben el akartam kerülni a terhességet.

márc. 16. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen és igen. Abban a hónapban egyszer voltunk együtt, és orgazmus előtt percekkel kihúzta. Mégis terhes lettem.
márc. 16. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez azért ennél összetettebb dolog. Mi tizenéve megszakítással csináljuk, sosem lettem így terhes. Aztán ismerek olyat, akinél úgy álltak a bolygók meg minden összejött abban a pillanatban és terhes lett.
márc. 16. 19:11
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
A sterilizálásom előtt 6 évig megszakítással szexeltem, sosem lettem terhes.
márc. 16. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi tavaly megbeszéltük a férjemmel, hogy jöhet lassan a tesó, ezért megszakítással védekezünk csak, ha szeretne had jöjjön. Pár hónapig így csináltuk, nem maradtam terhes. Nyár végén eldöntöttük, hogy na mostmár menjen élesben a dolog. 1 hét alatt teherbe estem.
márc. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!