Ciklus során hogyan változik a hőmérséklet?
Itt jó mintákat láthatsz:
Először leesik egy napra, majd felmegy. Ha a ciklus végéig fent marad, terhes lettél. Ha nem vagy terhes, újra leesik, majd 2-3 nap múlva megjön a vérzésed.
sosem szerettem a hőmérős próbálkozást, ha e miatt kérdezed, mert mindig elfelejtettem megmérni.. és ha egy napot kihagysz hiába minden. Ajánlom a PG53 tesztet. ez egy kis kézi mikroszkóp, nagyon egyszerű kezelni és a nap bármely szakában lehet használni. kimutatja a peteérést.. így biztosabb szerintem mint a hőmérő. Gyógyszertárban lehet kapni, kb 2300-2500 ft. Annyiszor használod amennyiszer akarod. És a terhességet is kimutatja..Vagyis megmarad a páfrány.. de ezt csak akkor fogod megérteni ha megveszed és elolvasod a használatit. A lényege, hogy el kell teljen egy óra evés és mintavétel között és egy csöpp nyálat kell tenni a lencsére... Nekem tetszett a használata, de mindenki mást mond.
Járj utána ha érdekel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!