Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus során hogyan változik...

Ciklus során hogyan változik a hőmérséklet?

Figyelt kérdés
2008. jan. 8. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt jó mintákat láthatsz:

[link]

Először leesik egy napra, majd felmegy. Ha a ciklus végéig fent marad, terhes lettél. Ha nem vagy terhes, újra leesik, majd 2-3 nap múlva megjön a vérzésed.

2008. jan. 8. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

sosem szerettem a hőmérős próbálkozást, ha e miatt kérdezed, mert mindig elfelejtettem megmérni.. és ha egy napot kihagysz hiába minden. Ajánlom a PG53 tesztet. ez egy kis kézi mikroszkóp, nagyon egyszerű kezelni és a nap bármely szakában lehet használni. kimutatja a peteérést.. így biztosabb szerintem mint a hőmérő. Gyógyszertárban lehet kapni, kb 2300-2500 ft. Annyiszor használod amennyiszer akarod. És a terhességet is kimutatja..Vagyis megmarad a páfrány.. de ezt csak akkor fogod megérteni ha megveszed és elolvasod a használatit. A lényege, hogy el kell teljen egy óra evés és mintavétel között és egy csöpp nyálat kell tenni a lencsére... Nekem tetszett a használata, de mindenki mást mond.

Járj utána ha érdekel.

Sok sikert!

2008. jan. 8. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A tüszörepedést megelőző kb 14 napon az alaphőmérséklet alacsony, általában 37 C alatti, a tüszörepedést követően a progeszteron termelésének hatására az alaphőmérséklet 37 C-ra vagy annál magasabbra emelkedik. A tüszörepedés az utolsó alacsony hőmérsékletű napon, tehát a hőmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés előtti napján szokott bekövetkezni. A hőmérséklet a mensi előtt kb 24-48 órával szokott leesni.
2008. jan. 8. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!