Minden nő reménykedik?
Minden nő várja, hogy terhes lehessen miközben biztosan nem az?
Barátnőm mindig azt hiszi, hogy terhes. Állandóan teszteket csinál, pedig védekeznek a barátjával, de reméli, hogy terhes. Még nem szeretnének babát, de barátnőm nagyon szeretne így is.
Nekem fura, én így nem vágyok rá, nem azt mondom én is csináltam már tesztet, de annak reményében, hogy nem estem teherbe véletlenül sem,pedig majd szeretnék gyerekeket.
Mások hogy vannak evvel?
Nálunk olyan sztori volt, hogy míg együtt voltunk, titkon reménykedtem, akkor is amikor még semmink se volt, hogy átélhetem a csodát, el sem hittem, hogy a testem képes a terhességre. Ez szerintem sok nőben benne van... (pedig valóban "nem épelméjű dologra vall" :P )
Mi aztán szakítottunk végül.
2 héttel a szakítás után bámm, egy pozitív terhességi teszt véletlenül a "semmiből". A baba nem maradt velünk, de egy életre szóló házasságot kovácsolt belőlünk ez a történet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!