Létezik, hogy a 16. DPO-n is negatív a tesztem? Ha volt peteérésem, meg kéne hogy jöjjön akkor is ha PCO-s vagyok?
Akkor te jósnőhöz jársz, nem nőgyógyászhoz 😁
Egy érett tüszőből nem lehet megállapítani, hogy terhes leszel-e.
Szia, szintén PCO-s vagyok, nekem is volt hasonló, ráadásul 2 alkalommal egymás után. Sajnos nem repedt meg a tüsző, és cisztává alakult, ahogy a 7-es is mondja, csak nőtt tovább egy pontig, szerencsére nem túl óriásira, szóval se terhesség, se menzesz. Gyógyszerrel kellett meghozni a menstruációm. Következő hónapban ugyanez történt, de akkor már megvártuk, míg 50. napra kb meg nem jön. Utána minden rendben volt.
Remélem, ez kielégítő válasz volt.
Ha 3 napig volt LH csúcsod, és a 4. napon megrepedt és meg is termékenyültél, akkor ma, a 16. dpo-n már mindenképp mutatnia kéne valamit a tesznek.
Viszont az is lehetséges, hogy volt egy kezdődő terhességed, ami sajnos még a beágyazódás körül egyből elhalt, és meg fog jönni nemsokára.
Érdemes lenne megnézetned magad egy nőgyógyásszal, mert ha ciszta és túl nagyra nő (általában ezt érzi az ember, de nem 100%) akkor ahhoz az is lehet, hogy beavatkozás lesz szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!