Ki hányadik dpo-nál jár? Én ma vagyok a 4.nél Szurkolhatnank együtt 😊 Kinek hányadik próbálkozása? Nekem ez a 3.hónap
Értem
Akkor reméljük a legjobbakat😊
Szurkolok neked
Én is drukkolok neked, meg a többieknek akik hasonlóan nem várják😊
K
Na dejóó
Énis csináltam reggel tesztet de negatív volt.
Azért reménykedek korai volt:)
De neked halkan gratulálok.:)
Milyen tuneteid voltak a napokban?
Hányadik dpo-n vagy kérdező? Lehet még korai vagy később volt ovud :)
Huu, hát először ami fura volt az a hangulatingadozás, volt fejfájásom is, kicsi hasfeszülgetések, ezeket mind pms-nek tudtam be. Aztán tegnapelőtt már nagyon kiakasztottam a férjem a hisztisségemmel és viccesen megkérdezte hogy nem vagy te terhes?! Na hát más se kellett. Tegnap reggeli nagyon-nagyon halvány volt, szinte nem is lehetett látni, de egész nap szédültem, hasszurkálásom, feszülgetésem volt. (nem szoktam szédülni pms előtt és nem szokott szurkálni a hasam)
Ma reggel hányingerrel keltem és fémes íz volt a számban, gondoltam hogy ez már jelent valamit, és a tegnapinál sokkal láthatóbb csík jelent meg már :)
Ma vagyok a 10.dpon
Hát figyelj az elmúlt 2napban fajt a fejem pedig nekem sosem szokott szédülök kb 3napja így érdekes időközönként,étvágyam nem sok van utoljára 3napja volt hogy éreztem 5-6nagyobb szurast a méhembe az több másodpercig tartott.
Az pl érdekes volt mert elég erőteljes volt.
Azóta néha néha fájdogál de nem olyan mint szokott
Neked hányadik dpo volt ma? :)
Igen meg néha beleszurkál nekem is.
De ez tök jó story :) örülök neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!