Ki hányadik dpo-nál jár? Én ma vagyok a 4.nél Szurkolhatnank együtt 😊 Kinek hányadik próbálkozása? Nekem ez a 3.hónap
#8as vagyok, én most teljesen jól vagyok :D néha van egy kis mellfeszülgetés, múlt héten 1-2 napig fejfájásom volt, meg kicsi alhasi feszülés, de ennyi.
Nálad kérdező? :)
Eddig énis elég tűrhetően
Tegnap a fejem fájt nekem is
De azon kívül semmi
Mondjuk nekem a mellem se szokott fájni már mensi előtt csak amikor még gyógyszert szedtem
Az alhasam nekem is fájdogalt multheten még ovu után :)
Én jol vagyok, köszönöm 😊
Szurkálódas van, de ez lehet a cisztam. Picit szédülök, de ez meg lehet front. Még korai lenne bármilyen tünet nalam szerintem, ami babára utalna🙂
Bar a kérdés nem nekem szól, első gyerkőc előtt 13 evig szedtem fogamzásgátlót és 1 ev utan fogant, de kozbe voltak doccenok és pici pihenő.
Én most várom a pénteket, hogy kezdődjön a teszt buli😅
15ös köszi a választ😊
Énis 9évig szedtem decemberben hagytam abba remélem nem kell rá túlzottan sokat várni.
A ciklusom mondhatni visszaállt.
Hányadik dponal jársz?
De örülök h jól vagy 🙃
16os sajnálom szurkolok nektek!
Elfelejtettem alá írni, #15os K voltam🙈
Ma vagyok az 5.dpo-n, te?
Semmi gond😁 megesik
Én a 6.on
Most mióta probalkoztok?
K vagyok
Igazából első gyerkőc születése óta nem védekezünk, bármikor kopogtathatott volna. Viszont a ciklusom csak év elején tért vissza, ahhoz képest elég jó pontosaggal. Ezert is követtem ovomat is🙂
Szóval mondhatnek 2 évet is, de igazán esélyünk 2 hónapja van😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!