Ebben az esetben lehetséges a teherbe esés?
Az esetem eléggé komplikált, de nagyon szépen megköszönöm, ha végig olvasod és válaszolsz is rá.
Párommal a februári hónapban viszonylag nagyon keveset voltunk együtt, talán összesen háromszor. Pont azért is, mert hétfőn sterilizációs műtéten estem át, és nem akartuk kísérteni a sorsot.
Rólam tudni kell, hogy nagyon rendszertelen a menstruációm, simán előfordul, hogy kimarad egy hónapot. Utolsó menstruációm január 23-án volt. A műtét miatt is folyamatosan teszteltem, hogy biztos legyek abban, hogy nem vagyok terhes. Múlt héten csináltam az utolsó tesztet, az negatív lett. Igazából tüneteim nincsenek, és a párom sem élvezett belém. A kérdésem arra irányul, hogy a műtét előtt jöhetett létre terhesség?
Elnézést, ha kicsit kusza lett, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Hogy a bánatában lennél terhes?
Szerinted a műtét előtt nem vettél volna észre, ha terhes vagy?
Beléd sem élvezett a párod...
Tesztjeid negatívak.
Műtét előtt gondolom csináltak vizsgálatokat.
Mégis miből gondolod, hogy teherbe estel?
Ha nem akartátok kísérteni a sorsot, akkor mi a tökért nem használtatok gumit? A megszakítás nem védekezés.
Ha nem védekeztetek normálisan, akkor lehetsz terhes. Hiába csináltál teszteket, ha nem telt el elég idő az aktus után, nem lesz pozitív….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!