Mennyi esély van így ikerterhességre?
Párommal mindketten egyedüli babaként születtünk. Mindkettőnknek ikerpár a fiatalabb tesói. Igaz, az övéi féltesók apáról. Nem tudni hogy az új feleség, vagy após hozta-e a gént. Após egyke. Párom anyukája egy ikerpár egyik tagja. És nekem még van első fokú unoka tesóban is ikerpár.
Szerintetek? Mennyi az esélye hogy ikreink lesznek? Kb?
Tudom, bármi előfordulhat. Meg nyiván nem.is vagytok szakértők. Csak egy kis beszélgetésre, gondolatkifejtésre gondoltam. Esetleg tapasztalat/észrevétel csere egymás közt.
A harmincas éveim közepén járok. Szeretnék ikreket. Nem szeretném 40+ -osan szülni a második vagy harmadik gyereket.
Ne haragudj, de te mit nem értesz? Ahogy írod, itt senki sem szakértő, de még szerintem egy szakértő sem tudna neked % ot mondani. Az meg egyenesen betegeknek hat, hogy te ennyire görcsösen ragaszkodsz az ikrekhez, hogy még le is írod, mennyire szeretnél. Ez nem így működik. Egyrészt.
Másrészt, meg ha nem 40 évesen szeretnél harmadikat szülni, akkor előbb kellett volna gondolkodni. Sorry.
Hűha. Ha már ilyen kirohanásaid vannak, mi lesz terhesen?
Tipikusan az a típus vagy, aki aktus után egy nappal megkérdezi, lehet e terhes, vagy aki egy szemmel látható hómező tesztre bebeszél magának egy második csíkot.
De a kérdésedre a válasz, 50,556% esélyed van rá, hogy ikreid lesznek. Remélem tetszik a válasz.
1,
Kioktatsz, hogy mikor és hogyan kellet volna gondolkodnom a méhemmel, úgy, hogy fingod sincs semmiről.
2,Majdhogynem számonkérsz ismeretlenül!
Itt nem arról van szó, hogy akarok-e gyereket vagy sem. Az a gátlástalan erkölcstelenség amivel leírtad a mondanivalódat... Aztán meg engem akarsz beállítani gyenge idegzetű hisztérikának. Tipikusz nárcisztikus viselkedés.
Nincs már a környezetedben senki akin köszörülhetnéd a beteg kis lelked?
#16-os
Köszönöm! Nagyon kedves tőled! Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.
A folsavnak efféle hatásáról nem tudtam.
Azt olvastam hogy idegcső elzáródás megelőző és sok van a tojásban és a májban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!