Lh teszt negatív, de van ovu?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van aki járt ugy, hogy az ovu tesztek nem lettek pozitivak(mert mondjuk nem jókor csinálta vagy nem voltak adottak a körülmények - pl. tulzott folyadékbevitel, stb.) viszont a testi tünetek megvoltak, esetleg babóca is össze jött?
febr. 27. 06:50
21/24 anonim válasza:
Szóval leírtam hog, ovuláció lehetett,kesett 4napotba menstruáció...ez mitől lehet???nem sikerült a beágyazódás?
22/24 anonim válasza:
Bármitől késhet, attól hogy volt ovu még nem biztos hogy történt bármi is
23/24 anonim válasza:
19es nekem minden hónapban volt pozitív ovu teszt, éreztem is a peteérést, ennek ellenére 3 év kellett mire sikerült a baba, először azt mondták a páromnak kevés a spermája, majd a meddőségiben azt mondták nagyon alacsony az AMH szint, végül ezek ellenére spontán sikerült. De ismerek olyat akiknél minden teljesen rendben volt, mégis csak lombikkal sikerült a baba. Szóval az hogy van peteérés a teszt szerint és érzed is még sajnos nem jelent semmit
24/24 anonim válasza:
Én azt írtam lh one step semmit se mutata,facelle pedig 2.napja kb azonos halvány csík.Viszont feszül,a hasam alja mintha meg akarna jönni a ciklusom 18.napján vagyok.,valamint mellbimbó érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!