Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh teszt negatív, de van ovu?

Lh teszt negatív, de van ovu?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van aki járt ugy, hogy az ovu tesztek nem lettek pozitivak(mert mondjuk nem jókor csinálta vagy nem voltak adottak a körülmények - pl. tulzott folyadékbevitel, stb.) viszont a testi tünetek megvoltak, esetleg babóca is össze jött?

febr. 27. 06:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szóval leírtam hog, ovuláció lehetett,kesett 4napotba menstruáció...ez mitől lehet???nem sikerült a beágyazódás?
jún. 5. 19:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Bármitől késhet, attól hogy volt ovu még nem biztos hogy történt bármi is
jún. 5. 23:26
 23/24 anonim ***** válasza:
19es nekem minden hónapban volt pozitív ovu teszt, éreztem is a peteérést, ennek ellenére 3 év kellett mire sikerült a baba, először azt mondták a páromnak kevés a spermája, majd a meddőségiben azt mondták nagyon alacsony az AMH szint, végül ezek ellenére spontán sikerült. De ismerek olyat akiknél minden teljesen rendben volt, mégis csak lombikkal sikerült a baba. Szóval az hogy van peteérés a teszt szerint és érzed is még sajnos nem jelent semmit
jún. 6. 10:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Én azt írtam lh one step semmit se mutata,facelle pedig 2.napja kb azonos halvány csík.Viszont feszül,a hasam alja mintha meg akarna jönni a ciklusom 18.napján vagyok.,valamint mellbimbó érzékeny.
jún. 6. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!