Lh teszt negatív, de van ovu?
Sziasztok!
Van aki járt ugy, hogy az ovu tesztek nem lettek pozitivak(mert mondjuk nem jókor csinálta vagy nem voltak adottak a körülmények - pl. tulzott folyadékbevitel, stb.) viszont a testi tünetek megvoltak, esetleg babóca is össze jött?
Az időpontotok megvolt mar lombikos vizsgálatra vagy csak szóba került a lehetőség?
Múltkor egy régebbi blogot olvastam, egy lány leirta az útját, milyen vizsgálatok, lombik program, stb. Szivszorito történet, de szerencsére jó vége lett
#12 Gratulálok😊😊
Lehet pont így vonzottatok be a picurt😊
#13 nekem sajnos nem pontos most a menstruációm, de akkor talan van remény nálam is, hoh, hogy nem úszott el ez a hónap és még bármi lehet😊
Nagyjabol szokott sikerülni 2 naponta, hogyha a gyerkőc időben kidől😁
Leginkább azért akartam végig tesztelni a honapot, mert szülés után 25 hónappal jött meg először a menstruációm és bár jó a hormonlabor és úgy tűnik nincs nagy kilenges a ciklusomban, azert követni szerettem volna, csak így egy kicsit csalódott vagyok🙈
Ezzel a hónappal véget is ér a követés, még egy ilyen hónapot nem csinálnék végig. Bizakodok hogy a közeljövőben összejönna kisteso 😊
Nőgyógyász látott 3db petesejtet,22,14,15mm .
Tünetek megvoltak,mellem majdnem leszaladt annyira érzékeny volt,és fájt,gorcsoltem mintha meg akarna jönni, lh one step természetesen semmit sem jelzett aztán abbamaradt,4nap késés után megjött s menstruáció. Mi lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!