Aktus után 8 nappal tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Lehet már ilyenkor pozitív egy 25-ös teszt?2024. febr. 24. 12:44
3/9 anonim válasza:
Tesztelni tesztelhetsz. Csak értelme nincs 🤣
Majd ha késik...
4/9 anonim válasza:
Akkor tesztelsz amikor akarsz. Viszont ha már aktívan szexuális életet élsz az lenne a minimum, hogy utána nézel az alapvető női biológiai működésnek, ha már a középiskolát nem sikerült elvégezni, pláne ha neadjisten felelőtlen módon még gyereket is akarsz ennyi ésszel
5/9 anonim válasza:
Persze,mindjárt dugás utáni reggel is lehet.
De nem fog semmit mutatni a teszt.
Leghamarabb aktus után 14 nappal tesztelj.
6/9 anonim válasza:
Felesleges, mert nem aktustól kell számolni, hanem ovulációtól.
7/9 anonim válasza:
Én megengedem. De 100% negatív lesz.
9/9 anonim válasza:
25 teszttel kb már akkor érdemes ha fixen késik és tudod mikor volt ovuláció. én korábban lh teszttel is, most már csak hőmérővel figyelem a peteérésem
ebben a hónapban (magam sem tudom miért) 7.dpo-tól teszteltem 10-es teszttel. a 12.dpo-n úgy voltam vele, hogy még mindig negatív szóval ez a hónap is elúszott, ez van
13.dpo-n (1 nappal a nem várt előtt) úgy keltem, hogy iszonyatosan fájt a mellem és teszteltem, pedig már nem akartam és aznap lett először pozitív
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!