Cickafark és kamilla tea? ----->
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy a cickafark és kamilla tea keveréke segíti a teherbeesést.Hányszor kell inni egy nap?A ciklus hányadik napjától,hányadik napjáig kell inni?Vagy végig a ciklus alatt?
(Írhattok tapasztalatokat is.KInek vált be kinek nem?)
Előre is köszi!!!
2010. okt. 24. 20:26
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a linket,de nem találtam olyat,ahol együtt itták volna a cickát a kamillával :S
Írhattok még...
2010. okt. 24. 21:03
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem egy kolléganőm ajánlotta az alábbi keveréket: 2 g cickafark, 2 g palástfű, 5 g kamilla, 5 g csalán. Ő 20! évig nem esett teherbe, majd ezt a teát elkezdte inni, és 3 hónap múlva terhes lett. 42 évesen egészséges fiút szült. Most én is kipróbálom, de egy kicsit változtatok rajta, a palástfüvet a ciklus második felében iszom, a cickafarkot az elsőben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
Írhattok még sikertörténeteket :) és olyat is akinek nem jött be :(
2010. okt. 24. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!