Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek? 13.dpo

Reménykedhetek? 13.dpo

Figyelt kérdés
[link]
febr. 20. 13:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem hany naponta voltatok egyutt?
febr. 20. 18:21
 12/22 anonim ***** válasza:
7# én is szorítok.
febr. 20. 19:08
 13/22 A kérdező kommentje:

11-es, nekem 26 napos ciklusaim vannak és 12-13.napon szokott ovum lenni.

ebben a hónapban a 9, 11, 12, 14 és 17. napon voltunk együtt.

általában ha a menstruációm elmúlik, akkor a 6.vagy 7.ciklusnaptól 2 naponta voltunk együtt. néha egymás utáni napon is, ha az ovuláció előtti napon is együtt voltunk és akkor másnap ovu napján is :D

az utóbbi 2 hónapban is ugyanígy volt, de talán most ez lesz a sikeres, ha marad is :)

febr. 20. 19:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Koszonom szepen. Nekem is 25-26 napos a ciklusom, ma mondta a Nogyogyasz hogy 10-11 napon lesz kb nekem az ovulaciom es akkor mindent bele. Tegyek párnát a fenekem alá had usszanak a katonák :))
febr. 20. 20:16
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen én is szoktam párnát tenni alá és fekszem kicsit utána😁

Végülis a 10-11.nap is lehet akár de ha már a 8. Naptól együtt vagytok 2 naponta akkor nem lehet elvéteni🥰

febr. 20. 21:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Remélem ossze jon nekunk is. Még jelentkezem🤗
febr. 20. 21:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? 5-ös vagyok. Ma van a "nem várt". Szép pozitívat teszteltem, a digitális is pozitív lett és 1-2-t ír. Nekem volt tavaly februárban egy vetélésem. Remélem ezúttal minden rendben lesz.
febr. 22. 07:34
 18/22 A kérdező kommentje:

Juuj de jó ☺️ gratula 5-ös🥰

Csináltam reggel predit és szépen erősödött😍

[link]

Tegnap én is csináltam clearbluet csak azt, amin plusz jel van és az is pozitív volt🥰 van egy digitális is itthon, de még olyan korai, hogy nem mertem azzal. Vagyis nekem már 1 napja késik hivatalosan de nekem rövidek a ciklusaim és még 3+6 hetes vagyok csak 😅

febr. 22. 09:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Pedig pont most lenne értelme, mert legalább tudnád, hogy kb. mikor fogangatott :)

Ha már 3+-t ír, akkor úgysem mést vele semmire...

Sok mindenre így úgysem jó az a teszt, és még emlékbe sem tudod eltenni.

febr. 22. 12:35
 20/22 anonim ***** válasza:
18# ez már egy szép pozitív teszt. Nekem is 3 hét 6 napot ír az alkalmazás 😀
febr. 22. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!