2.-án látott a nőgyógyász egy 20mm-es tüszőt. Halvány terhességi teszt a mai napon?
Azt mondta 2.-án a doki, hogy hamarosan megrepedhet. 3.-án voltunk egyutt. Ma reggel x epil teszt extra halvány, időn belűl, tehát nem száradási csík.
Viszont ma vagyok a ciklus 34. napján.
Létezik, hogy a 2.-an 20mm-es tüsző sokkal később repedt meg?
Termeszetesen holnap csinalok egy ertelmesebb tesztet, menszesz tünetem nincs, meg csak mell fajdalmam sem.
Pont ugyanigy tettem en is:D
10-es tesztet vettem(cyclotest), 2db van benne. Megcsinaltam mist delelott es teljesen negativ. Ugy gondolom, hogy ha az x epil halvany pozi akkor mar egy 10-es tesztnek is legalabb halvanynak kellene lenni. De ez full negativ. Szoval holnap reggeli elsobol megcsinalom a masodikat, bar 13-15 nappal a velt ovulacio utan nem hinnem hogy pozitivat jelezne ha eddig negativ volt.
Lehet kémiai volt, az kb egyik napról a másikra negatív testtet mutat és pár nap késéssel megjön. De az is lehet, nem volt tüszőrepedés, hiába volt domináns tüsző.
Sajnálom. Azért még egy x-epilt lőjj el, mindig azonos teszteket kell összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!