Miért van az, hogy, hiába vagy te is egészséges és a párod is, nem jön össze a baba?

Egyetértek az előzővel: a görcsölés, a stressz egy üzenet a szervezetednek, hogy jelenleg veszélyes az élet: ilyen veszélyek közé még véletlenül se indítson gyereket!
Legtöbbször nagyon is jó dolog, hogy ez így van.
Másrészt az, hogy az ember EGY faj, az általánosítás. A fajon belül egyedek vannak, akik ELVILEG mind tudnak szaporodni az ellenkező neművel. De az egyedek különböznek - mutációk lehetnek - és ez a különbség azt is jelentheti, hogy nehezen szaporodnak egymással. Hőmérséklet, idő, kémhatás... viselkedés, stb.
Ha a különbség túl nagy, akár szét is válhat a faj. Akkor ugye már nem tudnak egymással szaporodni. Embernél is volt ilyen... persze nem tegnapelőtt.
Én is azt tanácsolom, hogy engedd el magad. Ne a gyerekre koncentrálj, hanema párodra. Újíts valamit - a férfi, ha jobban izgul, jobban élvezi - akár többszörös adagot kilőhet... ha pedig a nőnek orgazmusa van, az egyenesen beszívja a spermát a gyilkos savas hüvelyből a lúgos méhbe...
A legjobb pozíció pedig az, ha a feneked alá teszel egy jó vastag párnát (könnyedén becsusszan és jó mélyre megy) - és így is maradsz utána vagy 20 percet. Akkor nem folyik ki semmi, és van idő a versenyfutásra.

Szia!
Én is a stresszt okolom.
Mi egy évig próbálkoztunk, már peteérés serkentő gyógyszert kaptam, és egyszer csak sikerült, de sajna a 8. héten megszakadt a terhességem. Kiürült teljesen,műteni sem kellett.
Mikor a 6 hetesre mentem vissza 8 hét múlva, akkor mondta a dokim, hogy lát valamit az ultrahangon.
Láss csodát, a vetélésem után spontán, rögtön terhes lettem, mert nem is gondoltunk rá, hogy most sikerülhet.
25 hetes kismama vagyok, és már nagyon várom hogy megszülessen a kislányunk:-)
Ne stresszelj,és ne akard görcsösen!!!!
Sok sikert és irj ha pozitiv eredményeid vannak, azt hiszem itt mindannyiunk nevében irhatom, hogy szorítunk nektek!

A legutolsónak: persze, hogy nem számít a stressz annak, aki biztosan befut. Ott számít, ahol kétesélyes a helyzet. Olyan hormonokat termel, amelyek GÁTOLJÁK a teherbeesést.
Egy 100 m-es futásnál, ha a résztvevők arcába petárdákat durrogtatnak, attól még befuthatnak - de lassabban. Azt is lehet, hogy világgá szaladnak tőle, ha pl. nem ismerik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!