Ilyen van hogy ilyen korán érzem?
Elmúlt a havim és azonnal az a úgy együtt voltunk a párommal hogy nem védekeztünk. Most vagyok 18.napon. Már második hajnalban van jogy pisilés után ha visszafekszem az ágyba érzem a méhem. Hogy nehezebb. Főleg ha bal oldalamra fordulok.
Éreztem ilyet a Tesóval is de később.
Van ilyen jogy 2 hetes terhességet "érzek" úgymond?
Ha leszámítjuk azt, hogy normális ciklusnál eleve nem is eshettél teherbe olyan korai aktusból, az a legnagyobb probléma ezzel, hogy azt kérdezed: érezheted-e már, hogy nehezebb lett a méhed? Csakhogy eleve nem azon van a hangsúly, hogy érezheted-e, hanem azon, hogy még nem történt semmi ilyen változás a méhedben, tehát nincs is mit érezni.
Ettől függetlenül csinálhatsz egy tesztet, ha nagyon gyanús valami, mert bár nem tudom, hogy mennyi ideig menstruálsz, de alapesetben már lassan két hete lehetett az a bizonyos aktus, ha most a 18. napon jársz, így valószínűleg már mutatná, ha terhes lennél (főleg ha már tünete is van).
4.terhesseg.tudom mit kell érezni.
Köszönöm!
Sziasztok!
Én se értem, ha ennyire tudod és biztos vagy benne, minek a kérdés?
3 gyerek után nem tudod egyébkénzr azt sem, hogy megtermékenyülés peteéréskor van, nem menstruáció után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!