Lehetek terhes?
Sosem gondoltam volna, hogy valaha felteszem ezt a kérdést.
Már lassan egy éve rendszertelenek a ciklusaim. Decemberben elkezdtem szedni az indol-3 karbinol komplexet hogy segítsen. Január 10.én jött meg idén először, 5 napig tartott, majd legközelebb megint megjött január 20.-án szintén 5 napig tartott.
Február 10.én volt egy aktusom. Következő menstruációmnak Február 15.én kellett volna megjönnie, de azóta se jött. Vasárnap óta hasszurkálásom van, a melleim hol feszülnek hol nem (nálam ez tipikus tünet azelőtt hogy megjönne)
Csináltam egy extra korai terhességet kimutató tesztet, a kontrolcsík erős, a reagens viszont nagyon vékony, de egyértelműen piros.
Nem tudom mit gondoljak.
Ha két csík van a teszten akkor terhes vagy
Nem is értem a kérdést.
Nem kell két egyforma eroseggu csiknak lenni.
Az LH teszteknel van az, hogy a teszt csiknak erősebbnek kell lennie mint a kontroll csík.
A HCG teszteknel nem kell erősebbnek lennie, ha már van ott egy halvány rózsaszín csík is, az már jó esetben terhességet jelent.
8 nappal ezelőtt volt az aktus, még korai tesztelni bármivel is probalkozol.
Teherbe lehet esni batmikor, foleg ilyen kaotikus cikkus mellett
Én úgy értettem, hogy nem a csík erőssége, hanem a vastagsága miatt bizonytalan a kérdező.
Nem tudom, hogy milyen tesztet használsz, de a vastagság sem minden tesznél ugyanolyan.
Pl. a régi Predictornál biztos, hogy minden esetben szemmel láthatóan vékonyabb volt a tesztcsík, mint a kontroll, mégis terhességet jelzett.
Itt van egy kép az én két éves tesztemről (eltettem emlékbe 😊), száradás után nem is annyira feltűnő, de frissen nagyon látszott, hogy a tesztcsík hajszálvékony volt, szinte harmada a kontroll csíknak.
És fiatalabb terhességnél tényleg csak egy tűhegy vastagságú volt sokszor, láttam ide is feltöltve sok ilyen tesztet.
Esetleg megmutatod a tiédet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!