Lh teszt mikor?
Sziasztok!
Tudom, hogy délután javasolt inkább csinálni, viszont ha csak reggel tudom megcsinálni, az mennyire adhat valós eredményt?
Előre is köszönöm
mindenképpen délután kell, de ha mondjuk dolgozol akár utána is ráér. nekem este 18 órakor pl erősebb volt, mint a 14 órai.
ha akár még későbbig dolgozol, akkor is inkább utána csinálj.
vagy akár vidd magaddal, nem olyan nehéz munkában a mosdóban lepisilni :)
Köszönöm🙂 Ma tudtam csinálni délután is, viszont ugyan olyan volt mint a reggeli.
Esetleg megbizhato tesztet tudtok javasolni? Vagy ami nektek bevalt?
Elolvastam, tudom hogy működik. De egyszerűen napközben nagyon ritka amikor megtudom csinálni.
Leginkább azért kérdeztem, mert több infót olvastam. Valahol kifejezetten irjak a délután 2-8 közt, valahol azt írják, hogy délelőtt és kora délután között, lényeg hogy ne a napi első pisiből.
Tesztből most olcsó fajtát használok, mindenki másra esküszik, csak kíváncsi vagyok melyik lehet a legmegbizhatobb
Nekem a david 20as vált be, és nekem úgy volt jó, hogy 5 körül pisi, 6 körül újra és teszt.
Napi 1, és mindennap kb ugyanakkor.
4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!