Pozitív ovu teszt Mikor legyünk együtt?
Sziasztok
Ezek az elmúlt 4 nap ovu tesztjei szerintem a mai a teljesen pozitív viszont tegnap is együtt voltunk.
Érdemes mai is szexelni vagy rá ér holnap?
Görbét nem vezettem mert 2 műszakban dolgozom hol ilyen hol olyan a hőm.
Köszönöm:)
mi lenne ha nem ez alapján szexelnél ...
hanem simán csak összebújnátok amikor jól esik
nincs lelombozóbb mint ez a program szerint dugjunk dolognak
legalábbis nekem férfiként az életkedvem is elmenne ettől
1# hónapokig, évekig várni a csodára miközben "nem jókor " vagytok együtt...na annak aztán sok értelme van. Tudod férfiak között is vannak akik tényleg akarnak gyereket. Azt is biztos tudod, hogy van akinek nem jön össze rögtön... Szerintem (szinte) senki nem úgy áll neki h ovuteszt, hőmérő stb..
Én kívánom a párom, de sokszor fáradtak vagyunk ahhoz hogy kétnaponta együtt legyünk. Ez van.
2 év, 4 vetélés van a hátam mögött
Azért köszönöm az ítélkezést.
Szép napot nektek is :*
Csak az első válaszolót pontoztam le:)
Ne haragudj a többes számért hirtelen kikeltem magamból :D
Köszönöm utolsó,kedves vagy
Ha sikerrel jár ez a hónap akkor majdnem egyszerre babásodunk,szorítok neked, majd írd meg mizujs:)
Utoljára áprilisban voltam terhes akkor szinte minden nap szexeltünk egyáltalán nem gondolkodtunk akkor a babón (költözés stb) mégis össze jött (6hetesen ő is elment) ,fene tudja,hogy lenne a jó :D reménykedünk,igyekszünk aztán remélem hamarosan engem is ki választ valaki oda fentről anyucinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!