Most lehetek terhes?
2 tesztet csináltam, mindkettő negatív. Igazából eseményre sem emlékszem, hogy besikerült volna.
Viszont 2 hónapja késik és híztam 4-5 kg-t ami a hasamon is meglátszik. Nem szeretnék beképzelni semmit, főleg nem betegséget.
Van valakinek tapasztalata? Most várom még, hogy megjöjjön. Nem tudom evvel érdemes orvoshoz fordulni?
20l
Két hónapja késik, menj el orvoshoz. De nem feltétlenül vagy terhes, csak mert híztál, az első 3 hónapban nagyon ritka az 5kg hízás a terhességnél, plusz elég gyanús a negatív teszt is.
Inkább valamilyen hormonális probléma.
Ha negatív a teszt, akkor a vérzéskimaradás+hízás kombó hormonprobléma jele is lehet.
Ilyen panaszokkal már ajánlott felkeresni egy nőgyógyászt, nehogy tényleg komolyabb probléma legyen!
(Én amúgy lehet többet is híztam a terhesség elején, az első trimeszterben kb. 10 kg ugrott fel, de nagyon le voltam fogyva előtte, és jó erős pozitív tesztem is volt a kimaradt mensi napján, szóval nálad nem valószínű, hogy ez áll a háttérben 🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!