Kinek milyen volt a folyása, mikor terhes lett? Más volt, mint egy sima mensi előtt?
Nekem most jelenleg vizes állagú, átlátszó kívül a hüvely elején, méhnyaknál sűrű, fehér, krém állagú. Semmi rossz szaga nincs. A méhnyakam is fent van még mindig és puha. (kézmosás, még mielőtt valaki leszólna)
Most kezdtem el figyelni ezekre a dolgokra, azért kerdem ☺️
10 napom van még elvileg nemvártig, viszont nem tudom most, mikor volt ovum, mert 5-től 10-éig ugrált a testhőm, hivatalosan 9-e a naptár szerint, de most ezt így nem tudom....
Jah, nem óhajtok tesztelni, valószínű most az időzítés is rossz volt sajnos, bár most egy nagyon érdekes ingadozó hő volt, mielőtt állandóra felment, úgyhogy kb fogalmam sincs, mikor volt ovum, azt tudom, hogy már volt, mert beállt a hőm. Csak most ismerkedem ezzel a fajta termékenység tudattal, úgyhogy gondoltam, hátha van, aki szintén alkalmazza, és van olyan "elvetemült", hogy turkálja magát... 😅
Amúgy meg, igen, tampon, kúp, a pasid ujja... Az biztos sokkal kevésbé gond.... Meg a farka.... Biztos azt is sokan lefertőtlenítik szex előtt...ennyit erről 🤷🏻♀️
Mikor teherbe estem a méhnyakam nagyon fent volt és kemény is volt.
Már folyásra nem is emlékszem, de arra igen, hogy terhessèg alatt nem volt semmilyen folyásom, nem volt nedves a bugyim, mint azelőtt 😅
Az önvizsgálatról meg... szerintem nem gond és ismernünk kell, hogy milyenek vagyunk odabent. Nem folyamatosan, napi szinten kell vizsgálni magunk, de legalább tudjuk milyen volt/lett odalent. Szülés után dudort éreztem a méhnyakamon, nőgyógyászhoz mentem és mikor elmondtam neki, nem kérdezte, hogy "maga ott mit nyúlkál". Mondta, hogy ez a szülés miatti változás és ne aggódjak :) Megijedtem, mert azelőtt a méhnyakam teljesen sima volt.
Előző vagyok:
A testhőmet nem mértem, viszont mikor ovulációm volt mindig éreztem jobb vagy bal oldalon egy tompa fájdalmat. És a menszesz naptáramban mindig az ovulációs időhöz köthető volt ez a fájdalom. Ovulációkor nyúlós, átlátszó folyásom is volt mindig. Előfordult, hogy kellemetlenül is sok 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!