12.dpon vagyok ma Vasárnapra nem várom. Ma reggel csináltam egy x-epil tesztet de negatív Mit gondoltok van még esély?
Mára lebetegedtem fáj a torkom.
Reggel iszonyú alhasi gorcsom volt.
Holnap van a nemvárt napja, reggel megcsinalom.
Ja és a hátam is fáj rettentően.
Van a betegség vagy kitudja
Talán holnap kiderul :)
Mára lebetegedtem. köhögök, fáj a torkom gyenge vagyok.
Holnap van a nemvárt napja.
Reggel csinálok tesztet.
Reggel nagyon erős alhasi gorcsom volt, a hátam is rettenetesen fáj.
Holnap reggel talán kiderül hogy sikerült e vagy nem :)
Szia!
Én a Clearblue korai terhességi tesztet tudom neked ajánlani, nekem már a nemvárt előtt is kimutatta a pozitív eredményt, míg a többi teszt (hiába voltak érzékenyek) negatív eredményt mutattak.
Esély az mindig van, fő a hozzáállás! :)
Jobbulást kívánok neked, és drukkolok a babához! 😊
Szia!
Aranyos vagy.
Nemrég csináltam predictorral és negatív lett sajna!
De semmi gond
Új hónap új próba
Meglatjuk:)
Sziasztok :)
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, ma van a mensi napja, péntek délután predictor negatív, pedig most teljesen azt hittem a jelekből, hogy sikerült, így közel egy év után. Azért ha ma nem jönne meg, akkor holnap reggel tesztelek.
Nekem nem jött meg még :)
Pedig elég pontosan megszokott jönni.
De a ma reggeli is negatív lett.
15ös írj majd hogy mizu :)
Érdekes módon nekem sem. Az elmúlt fél évben 31-32 napra jött meg, ma van a 32. Remélem nem csak valami front szórakozik velünk... Egyébként az az egy tünetem van, hogy nincs tünetem. Eddig mindig fájt a mellem mensi előtt legalább egy héttel, most pedig semmi. De lehet csak az újfajta vitamin miatt...
Szorítok Neked! :)
Nekem reggelre megjött végül.
Benne van lehet valami bezavart.
Én pl lebetegedtem 2napja :)
Nálad miujsag?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!