Túl korán mentem orvoshoz? Baj lesz ebből?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál mert egy hete késik, teszt pozitív. Ez áll a leleten: 21 mm-es szabályos endometrium, a fundusban egy szabálytalan 4.3 x 19 mm-es folyadéknívó látható. Elvileg 5 hetes lennék, de se petezsákot, Se embriót nem látott. Nem sok jóval biztatott az orvos, mert szabálytalan vízzel teli képlet. 2 hét múlva visszarendelt.febr. 2. 13:40
1/4 anonim válasza:
2 hét múlva kiderül. Ezért is felesleges ilyen korán orvoshoz menni.
2/4 anonim válasza:
Nekem 6+0 az égvilágon semmi nem látszott. Ne aggódj, még bármi lehet. :)
3/4 anonim válasza:
Pont ezert nem kell a 7-8. het elott rohangalni az orvoshoz. Most ezen idegeskedsz, stresszelsz, ami meg a vetelesnek kedvez.
4/4 anonim válasza:
Nem hangzik jól. De simán lehet, hogy amit látott az egy hematóma, máshol pedig van petezsák, amit nem látott. Ha egy hete késik, akkor kb. épp 5hetes vagy, de ha nem tudod biztosra az ovut, akkor még kevesebb. Olyankor még nem feltétlenül lát bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!