Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy ultrhangon...

Lehetséges, hogy ultrhangon 5+5 hetes terhességet már lát az orvos?

Figyelt kérdés
Annyi veszteség ért már, hogy egyszerűen el kell menjek. Kérlek ne ítélkezzetek. Tudom, hogy még nem biztos, hogy megfelelő eredményt kapok, de érdekelne, hogy aki ilyen idősen volt ultrhangon annak mit láttak?

2024. febr. 2. 11:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én az 5. missed ab műtétem után megkérdezem tőle, hogy a pozitív teszt után mennyit várják míg megyek. Azt mondta 1 héttel a pozitív teszttől nézzük meg, hogy jó helyen van-e. Így is majdnem 2 héttel a pozi teszt után megyek. Én is félek, hogy felesleges lesz, de mostmár csak elmegyek :)
2024. febr. 2. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességemnél 5+2-nél voltam, szabályos petezsákot látott szikhólyaggal. Én már ettől is boldog voltam, mert 4 évet vártunk rá. 7+2-re hívott vissza.

Második terhességnél 6+1-nél már volt szívcső pulzálás is.

Mindkettő egészségesen, időre született meg.

2024. febr. 2. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is 5+2 hetesen voltam először barnázás miatt. Éppen vérvételen voltam a kórházban szóval mentem is át a laborból a nőgyógyászatra. 7,6mmes szabályos petezsákban ép szikhólyag volt látható. 2 héttel később mentem újra addigra már volt szívhang☺️
2024. febr. 2. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem 5+3 háromnál 10 mm-es petezsákot látott csak, életjelenség nélkül. Azt mondták teljesen rendben van. Azóta a 20. hétben vagyok. Neked lehet már több látszódna.
2024. febr. 4. 09:03
 15/17 A kérdező kommentje:

Ma voltam ultrhangon. 1000%-ig biztos az ovu időpontja. 5+5 hetes várandós vagyok.

Petezsak, szikholyag, embriócsomó és szivcsőpulzálás sejthető.

2024. febr. 6. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az teljesen jó, nekem 6+4-en volt pulzálás, ahogy néztem a papírt, tehát az se szívhang, mégis elfogadták élő terhességnek. Azóta már 16 hetes vagyok
2024. febr. 6. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
5+6 naposan petezsàk,szikhólyag benne embrió,szívcsőpulzálás.
2024. febr. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!