2 hetes terhességet lát az orvos? Többi lent
Voltam múlt héten szerdán rák szűrésen. Nem látott semmit az orvos, csak annyit mondott, hogy minden rendben van.
Vasárnap kellett volna megjönnie.
Tesztet még nem csináltam.
Azért kérdezem a 2 hetet mert esedékes, hogy 2 hetes terhes vagyok. Volt már valaki hasonló cipőben? Vagy a rák szűrés befolyasolhatja a menstruaciot? Köszönöm
Nincs 2 hetes terhesség.
Mikor késik már 4 hetes vagy.
6.hét után érdemes menni, akkor már van szívhang.
Én 28. ciklusnapon voltam egyéb panasz miatt dokinál, de addigra már szép erős tesztem is volt, mégsem látott semmit, csak viszonylag vastag méhnyálkahártyát (7-8 mm, tehát épp a határérték, ami már elég lehet a terhességhez).
Szóval biztos, hogy nem láthatta, hisz ilyenkor még kb. semmi nem változik egy normál terméketlen ciklushoz képest.
Nem láthatta az orvos. Ha terhes lettél, leghamarabb kb. e hét végén láthatná a petezsákot, ma valószínűleg felritkulást írna a papírra (ami jelezhet menzeszt és terhességet is). A vizeletteszt hamarabb kimutatja, mint az UH, szóval csinálj tesztet agyalás helyett.
A szűrés meg nem befolyásolja a menzesz hosszát, azt a hormonális állapotod befolyásolja (ami viszont érzékeny lehet pl. diétára, vitaminokra, stresszre, megfázásra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!