Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal 2 éve próbálkozunk...

Párommal 2 éve próbálkozunk és még nincs baba hüvejből mindig vissza fojik miért van ez??

Figyelt kérdés
febr. 1. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

A kérdés alapján azt gondolom, hogy nem baj, ha nem szaporodtok. Ezt a tudatlanságot és írás(talan) képet nem szükséges tovább örökítened. Már ne is haragudj.

A hüvely szó elipsztilonos jével írandó (ly). A sperma mindig ki fog folyni. Nem egy feneketlen lyuk van a lábad között.

febr. 1. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Normális, hogy kifolyik valamennyi, emiatt ne aggódj. Mindenkinek kifolyik, de ami kell a teherbe eséshez, az hidd el, célba ér.

Biztosan jókor vagytok együtt? Ovuláció előtt pár nappal van együttlét? Két naponta van együttlét?

Ovulációt valahogy követitek? Ovulációs teszt, hőmérőzés stb.

Ha 2 éve próbálkoztok, irány a meddőségi. Hónapokig tarthat bekerülni, majd hónapokig kivizsgálás, végül az esetleges kezelés megint csak hónapokig, akár évekig.

Az esetek körülbelül harmadában a férfinél van gond, harmadában a nőnél, harmadában mindkettőnél. Lehet csak kis rásegítés kell, vitaminok, dohányzás abbahagyása stb, de lehet, hogy komolyabb a baj, és gyógyszer kell vagy inszemináció, lombik.

febr. 1. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én minden egyes szex után mentem ki a mosdóba, elhiheted hogy rendesen kifolyt, és mellé rendesen meg is mosakodtam, mégis teherbe estem.
febr. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!